måndag 31 augusti 2015

H&M - Precious

Jag har ju inte visat er allt jag köpte från H&M's nya superstora kollektion. Två nagellack åkte ned i korgen och i skrivande stund har jag det här på naglarna. Det heter Precious. Jag tyckte det var så himla unikt att jag var tvungen att äga det.
Det är svårt att beskriva... guldigt åt det oranga hållet med lite duokromt skimmer åt grönt, men ändå inte...
Jag tog massa bilder, men skulle nog säga att bilden nedan är den som är mest rättvisande vad gäller flaskbild, där ser det nästan ut som om det finns lila med i bilden också. Skumt!
När jag hade målat det på naglarna så trodde jag först att det liknade Once a Cheetah, always a Chetaah som kommer från Sephora by OPI, men när jag fotade flaskorna brevid varandra så ser de inte lika ut för fem öre.

Precious från H&M är otroligt lättmålat, det har en bred och bra pensel och täcker perfekt på två rätt så tunna lager. Med snabbtorkande överlack så var torktiden inget problem alls. Jag vet inte hur det sitter ännu så jag får återkomma till det för just nu är naglarna nymålade. Möjligen är nyansen lite för orange för min hudton, men det struntar jag i för jag gillar!

H&M har massa nyanser att välja på i sin lackserie, jag kanske måste ha fler, men vill först se hur detta lacket och även det andra jag köpte (visar snart) sitter.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Himla fint, det vill jag också införskaffa! Jag har bara spanat i ca 10 sek på HM-grejerna än så länge. Jag haffade ett lack, som jag förhoppningsvis ska lyckas visa imorgon :)

Anonym sa...

Har sällan sett så många härliga färger! C

Ninni sa...

Kerstin, du måste titta ensam utan bebis nån dag! C, så himla budgetvänligt!