måndag 10 augusti 2015

Massa tomma i Spanien

Jag lyckades skrapa ihop fler än tio tomma när vi var i Spanien, därav rubriken. Jag kör en liten snabbpresententation.

  • Nuxe Micellar Water, ett milt ansiktsvatten med micellär effekt. Doftade svagt och gott och funkade fint. 
  • Duschkräm av okänt märke med apelsindoft, rätt ordinär.Går åt en del duschkräm i värmen när man är fyra personer...
  • Schampoo och inpackning från L'Oreals Evive-serie. Dessa kan lätt mäta sig med dyrare märken, jag har alltid gillat L'Oreals produkter för håret. Jag brukar köra inpackning istället för balsam under sommaren när solen och saltet är styggt mot håret. Jag tycker att håret blir mjukare och mer lättkammat, det är precis som om balsam inte räcker till då. 
  • Apolosophy solspray med spf 30, denna var trevlig och inte så fet, gick på genomskinligt vilket jag uppskattar. Kan tänka mig att köpa denna igen om jag ser den, tror denna var ett pressutskick från förra året. 
  • Nivea In-shower-lotion. Denna skrev jag om häromdagen och den var en räddare i nöden i värmen då jag ogillar att smörja mig när jag svettas. 
  • -417 fotkräm, gillade inte doften på denna så den fick åka ut fastän jag knappt använt den.  


  • Ansiktstvätt från Bliss, trevlig med god doft och en smula peelande effekt. Undrar om jag inte har en sån i fullstorlek nånstans i gömmorna...
  • Solkrämer från Bioderma, Murad, Avéne, och La Roche-Posay. Den enda som är fullstorlek här är Bioderma och den är avsedd för ansiktet men gav mig finnar så jag använde den på kroppen istället (föredrar Basiderms variant som jag skrev om häromdagen). Övriga stack inte ut på något sätt utan var som solkrämer är mest. 

Dessa två storförpackningar med solkräm har använts flitigt och varit omtyckta. Min ena son är en riktig blekfis och hans hud tål solen dåligt så han har kletat in sig ordentligt med La Roche-Posay- krämen med spf 50. Den är åt det fetare hållet vilket gör att den håller rätt bra när man badar i jämförelse med tunnare vattenbaserade krämer. Själv badar jag inte så frekvent, doppar mig mest bara som hastigast, och föredrar jag Garniers Delial-lotion med spf 30 som är tunn ochskön i konsistensen. Kan tänka mig att köpa båda dessa nästa år igen då jag gillar både doft och konsistens.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Bra jobbat med allt det tomma, och himla kul för mig att läsa ikapp nu när jag hamnade en stund framför datorn för första gången på länge :)