tisdag 25 augusti 2015

Nailwraps från NCLA

De senaste åren har jag använt massa olika nailstickers, eller rättare sagt nailwraps för jag använder mest sånna som täcker hela nageln och ersätter nagellack. Jag har vid detta laget rätt så stor vana att applicera dem och märker direkt om kvaliteten är bra eller inte. Bäst är sådana etiketter som inte har någon struktur och som består av nagellack.
De här etiketterna från NCLA trodde jag var bättre än de var. De är nämligen hyfsat dyra. Men tyvärr är de bara vanliga klisteretiketter. De är inte särskilt elastiska heller, vilket krävs om man har kupade naglar för annars veckar de sig i kanterna. Tunna elastiska etiketter ska det vara, de som är gjorda av nagellack är lite som supertunt gummi när man applicerar dem.
Jag testade dem på två naglar och gav sedan upp. Drog bort etiketterna som lämnade en tråkig klisteryta. Synd på ett så fint mönster. Har du platta och långa naglar (vilket krävs för att göra detta mönster rättvisa) så kanske de är något för dig, annars inte.
Jag har en förpackning till av samma märke, fast med flamingos på och jag skippar dem också. Som sagt, synd på roliga mönster...

Är ni ändå sugna så finns de på Feelunique, där en förpackning kostar £12, alldeles för dyrt om ni frågar mig. Köp hellre Sally Hansens etiketter på eBay.

Inga kommentarer: