söndag 23 augusti 2015

Testat tre nya produkter

Testning av alla mina nya och halvnya produkter pågår för fullt. Idag tänkte jag berätta lite om tre av dem. På bilden har jag lagt en linje med Kiko-pennan nummer 05. Den är otroligt bra! Väldigt pigmenterad och satt jättebra genom en hel arbetsdag på kontoret samt cykelturen till jobbet och hem. Jag har även testat den bruna varianten och den är lika bra den! Kiko gör bra grejor!

Jag har lagt den ljusa delen från Essence-skuggan 3D Irresistable Choco Cupcake ovanför pennan, den skimrar fint och visade sig vara lätt att tona ut. Tyvärr syns den inte då mina ögonlock börjar bli lite till åren och skuggan ligger i vecket. Störigt att det blir så och svårt att fota ögonskuggor då.

Mascaran däremot gillar jag inte alls. Det var en kollega till mig som tipsade mig om den. Den kommer från en så oglamorös butik som Hemköp faktiskt! Jag tror märket heter Star, de säljer även Nordic Cap där och jag vet inte om det är samma märke kanske? Min kollega sa att hon var så himla nöjd med den och eftersom den bara kostar några tior så slog jag till. Jag håller inte med min kollega tyvärr. Det är omöjligt att få upp någon volym med denna och ju mer man målar desto klumpigare blir det och risk för att kladda ned resten av makeupen. Jag gav denna en chans under några dagar, men sen gav jag upp.

Såhär ser borste på mascaran ut, den ser bra ut men formulan är inte bra alls. Jag har så många mascaror att jag glatt testar vidare och lämnar denna därhän. Har ni provat något fråm detta märke?

3 kommentarer:

Kerstin sa...

grymt snygg kajal!

Ninni sa...

Den är så himla bra!

Lackert sa...

Snyggt det blev med kajalen, verkligen en härlig färg