tisdag 4 mars 2014

Depend Gellack - Purple Passion Glitter

Jag gillar verkligen idén med gel-lack. Vanliga nagellack sitter så jädrans dåligt trots att jag alltid grundar med underlag och alltid använder överlack. Gillar inte att behöva lacka varannan dag. Nu har jag testat det här gel-lacket från Depend. Det används ihop med uv-lampan mm som jag har (speciell rengöring, underlack och överlack). Nyansen heter Purple Passion Glitter. Det är möjligen lite för skirt, men glittret är riktigt fint så jag förlåter...
Tog en närbild så att ni ska kunna se att det är olika former på glittret. I skrivande stund har jag haft det på naglarna i tre dagar och det ser fortfarande helt nylackat ut. Jag tycker det är lite svårt att få lacket ända ned till nagelbanden, jag är nämligen lite rädd att uv-lampan ska bränna mina nagelband då, men jag kanske kommer över den skräcken snart. Det är ju annars lite retfullt att det blir en glipa så fort när nageln växer. Jag måste nog även dra ett lager över nageltippen nästa gång för det ser lite tunt ut i tipparna. Övning ger färdighet.

Jag letade efter en mörk vampig färg (inte svart) i Depends sortiment. Gärna en som liknar OPI's Midnight in Moscow, fast det har de inte någon tyvärr. Någon som vet om det kommer nya gel-nyanser till våren? Lyckades däremot shoppa på mig ett mörkbrunt gel-lack från Orly nu när Åhléns reade ut dem pga att de utgår. Jätteglad över mitt fynd och lovar testa det ihop med Depend-produkterna snart. Men synd att Orly-lacken utgår... Om kombinationen funkar så kan jag ju dock shoppa på mig lite gel-lack när vi kommer till NY i vår. Där finns nog både Orly, OPI, Sally Hansen och ännu fler märken på gel-lack. Vill ha många nyanser att välja på.

Ett lite tips som inte bara har med naglar att göra: Cherryculture har 40% på hela sortimentet just nu med koden MMM14, missa inte det om ni är sugna på NYX, Milani och andra roliga budgetmärken. Gäller till 9 mars.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Åååh! Jag har funderat jättelänge på hur det funkar att kombinera de olika märkena! Ser fram emot en recenssion!

Ninni sa...

Lovar rapportera sen!

B R O W N S U G A R sa...

Läckert!

Lackert sa...

Härlig glitterbomb :)

Kerstin sa...

Jättefint!

Många nya färger är på g nu i vår. Jag har dem alla, men har inte hunnit visa. Skärpning till mig!

Ninni sa...

Men gud så spännande, kan knappt bärga mig!

Lotta L sa...

Gud så fint! Blir mer och mer sugen på gellack nu!

Ninni sa...

Ja, det är ju en viss startkostnad eftersom man behöver lampa och speciella över- underlack. Men det håller ju så bra!