onsdag 30 juni 2010

BailamosNu var det dags att testa Orlylacket Bailamos. En härligt turkos färg, ett riktigt sommarlack tycker jag! Väninnan C var ju här häromdagen och provade det. Upptäckte då att vi har helt olika sätt att måla naglarna på. C tar tunnt med färg på penseln och målar lite duttande och mycket tunnare än vad jag gör för varje lager. Jag tar lite mer på penseln och drar oftast bara tre penseldrag, men lite flödigare. För C funkade inte lacket alls, hon tyckte att det drog med sig färgen men med min målarstil funkade det alldeles utmärkt. Lustigt att man kan ha så olika målarsätt.Jag bara älskar detta lack! Det täcker på två lager och med Orlys snabbtorkande överlack så har det en helt ok torktid.

8 kommentarer:

schmut sa...

Det där med målarstil är intressant. Mer intressant än vad man kan tro när man läst om samma lack hos olika bloggar och ingen har samma upplevelse.
Själv kör jag alltid med 3 tunna drag.

Basteth sa...

Ruskigt fin färg i alla fall, tycker jag..

Ninni sa...

Haha, ja alla har ju sin egen stil. Man blir glad av färgen!

Kerstin sa...

Jättefint! Jag är som sagt inne i en turkos period, så dessa bilder faller verkligen mig på läppen =)

Sminkan sa...

Turkos är en härlig sommarfärg!

Anonym sa...

När jag tog andra lagret funkade det bättre, jag tror helt enkelt att det torkade för snabbt i solen. Det har suttit som berget, idag har jag haft det en vecka. Kram C.

Ninni sa...

Sminkan: Japp, turkost är en favvo, det märks nog, hihi.
C: Så kan det helt klart ha varit, jag satt i sovrummet på kvällen och lackade. Själv gjorde jag rent i köket och då lossnade det på flera naglar så nu har jag lackat om redan.

Honi sa...

Så fint och somrigt :)