torsdag 10 juni 2010

Sultan of Granada


Häromsistens skrev jag ju om härliga duschcremen Queen Elisabeth Sugar som kommer från Kings & Queens. Jag har även testat en deodorant/antiperspirant från samma märke. Den heter Sultan of Granada. Den doftar så himla gott av citronblomma (översätter man lemonflower så?). Jag kan lugnt säga att detta är en av mina favoritdeodoranter alla tider. Den funkar superbra och jag känner mig fräsch hela dagen under armarna. Jag ger denna en femma i betyg utan att tveka! Tror den kostar någonstans kring 70:- och detta märke finns att köpa på Åhléns och Kicks. Jag köpte min på rea så jag är inte tvärsäker på att just denna doft finns kvar, men Kings & Queens har ju flera doftserier att välja på och jag kommer definitivt att testa fler av deras produkter för jag är så nöjd!

5 kommentarer:

badbomben sa...

Ohoppsan, försvann min kommentar! Nå favorit i repris: tycker du en torkar bra också? Att den inte lämnar ränder/fläckar?:) Är sugen på ett ex.

Ninni sa...

Jag har inte märkt av några fläckar på kläderna alls och jag tycker den torkar helt ok. :-)

swooey sa...

Tack för tipset. Den måste jag testa. Jag har problem att hitta en bra deo. Har köpt flera som jag sedan har upptäckt att doften inte alls passar mig.

Kerstin sa...

Det verkar ju inte alls dumt =)

Ninni sa...

Nej, jag älskar den som sagt! :-)