torsdag 10 juni 2010

Handkräm från Oriflame


Äh, vi kör väl en recension till va? Den här handkrämen köpte jag före jul av min goa kollega L som säljer detta märke. Jag gav inte många tior för den och den innehåller 100 ml så tuben är hyfsat stor. Egentligen köpte jag den i julklapp till min mamma för att tuben är så söt. Men min mamma gillade inte doften så hon bytte till sig en annan handcreme av mig istället (hade en Mavala på lager). Jag ska vara ärlig och säga att jag också hade lite svårt för doften i början, den doftar nämligen lite åt honung-hållet och det brukar jag inte gilla något vidare.

På sportlovet åkte vi till fjällen och jag tog med tuben dit. Jag hade supertorra händer där och tuben blev därför flitigt använd. Näsan vande sig vid doften och nu gillar jag krämen bättre och tuben är nästan slut. Krämen är sådär precis lagom tjock i konsistensen och går in i huden helt ok. Handkrämer som går in i huden för fort brukar oftast inte hjälpa ändå. Jag tycker alltså att denna är helt ok och den får 3,5 i betyg. Den är ingen favorit, men den är något bättre än medel tycker jag. Dessutom älskar jag det söta mönstret på tuben.

4 kommentarer:

Nailtastic sa...

Den där skulle jag kunna tänka mig enbart för förpackningens skull! :-)

schmut sa...

Söt förpackning. Dock måste jag erkänna att jag har aldrig testat en endaste Oriflame-produkt. Undrar om inte de missar en hel generation (minst!) med sitt säljsystem?

Sminkan sa...

Mmm! Honung! Jag älskar honungsdoft!

Jag har heller aldrig testat Oriflame. Det går ju inte att få tag på så det blir liksom aldrig av.

Ninni sa...

Egentligen gillar jag inte sån där hemförsäljning... men min kollega bara lägger katalogen på bokhyllan och så får de som vill titta i den, hon är inte ett dugg tjatig och dessutom tycker jag produkterna är så himla prisvärda. Mary Kay gillar jag t ex inte alls för de har oftast så "gå-påiga" säljare. Undantag är min kollega J som inte är sån, men de är ju svindyra och det är synd.