fredag 11 juni 2010

Inget bra alls...Ibland blir ingenting bra. Idag skulle jag ju prova nya skuggan My favorite color från NYX. Men skuggan innehåller små irriterande glitterkorn som lägger sig över hela ansiktet - ja, ni ser ju på bilden. Varför har de i sånna??? Sen ville jag ha en snygg eyeliner med skuggan Amy från Makeupcosmetics, använde då Liquif Eyeliner från Too Faced. Men Amy är för skir så det syntes ju knappt något! Då blandade jag in en annan lila skugga som kommer från Barry M (har bara ett sample i omärkt burk så vet ej vad den heter), då blev det något bättre. Men bra, det blev det inte! Mesigt är ordet!

8 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Aj då. Inte kul att bli besviken på nya skuggor. :/

Ninni sa...

Nej, fast NYX-skuggan kostade inte många kronor så det gör inte så mycket som tur är.

Basteth sa...

Oh, Nini, synd jag missade utgången av dina auktioner.. var riktigt sugen på dina nagellack, men haft fullt upp hela dagen (ok, veckan) och glömt.. var ju faktiskt rätt sugen, men så går det med auktioner ibland.

Basteth sa...

Förresten förstår jag inte varför man envisas med alla dessa stora glitterkorn med nedfall i skuggor. Alla verkar rörande eniga om att det är ett ovett, men endå är det som NYX, Urban Decay m fl ändå kör på..

Kerstin sa...

Vad synd på skuggan! Den som såg så fin ut!

Ninni sa...

Basteth: Ja, det var synd att du missade, men jag tyckte det var så kul att sälja att jag säkert gör det igen framöver.
Kerstin: Ja, testar de inte skuggorna innan de lanserar dem? Jag hade glitter i hela ansiktet sen och det var lögn att borsta bort.

Sminkan sa...

Jag gillar inte heller glitter i ögonskuggorna. Mina NYX-skuggor har inte det, tack och lov, och jag ska hålla mig undan från den här i framtiden om jag beställer fler.

Ninni sa...

Visst är det bra med bloggar så man kan läsa sig till vad som är bra eller inte! :-) Du får gärna tipsa om vilka skuggor från NYX som är bra.