fredag 8 oktober 2010

Daisy

I köpcentrumet Manhattan Mall's källarvåning låg en liten Sephora express-butik. Framme vid kassan hade de lådor med alla möjliga småprodukter. Där fanns bl a en del dofter i mindre förpackningar med rullkula, en av dem var Marc Jacob's Daisy. Den var dyr, tror jag gav sisådär 20 dollar för dessa stackars 6 ml, men jag kunde inte låta bli. Det stod helt enkelt mitt namn på den. Bara förpackningen gav mig svåra cravings.

Utanför butiken satt min mamma och väntade på en stol (hon har ju problem med sin höft så hon passade på att vila lite). När jag kom ut så skämdes jag nästan för att berätta att jag hade köpte en sån dyr grej efter allt shoppande jag redan hade gjort. Mamma tittade närmare på förpackningen och nosade på innehållet och sen sa hon:
-Äh, jag går in och köper mig en likadan!
Så det slutade med att vi har varsin. Parfymen (nja, det är en Edt) doftar underbart.

Såhär beskrivs den:
Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.

Än en gång har jag alltså fallit för en parfym som innehåller mysk... märkligt. Det kanske handlar om mängden mysk som är inblandad? Många myskiga dofter får mig ju att må illa. Dock tycker jag nog att den är lite för tung för vardagsbruk så den kommer att användas vid festligare tillfällen. Passar ju bra eftersom den är så liten.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh så söt! Jag tycker att det var ett helt rimligt köp =)

Ninni sa...

Haha, tack för ditt goa stöd, jag tycker ju också det förstås... hihi.

Badbomben sa...

Jag stöder dig: jag har en megaflaska själv! :D Fy vad gott den doftar, nomnomnom. Vad mysigt att din mamma hakade på <3

Honi sa...

Äsch det låter som en magisk liten flaska! Så jag stöttar dig i ditt köp ;)

Ninni sa...

Haha, ni är för goa! :-)