tisdag 12 oktober 2010

Lyckat byte

Carina som har fina bloggen Totalbeauty behövde en vattenfast mascara. Det hade jag en oanvänd hemma och jag använder inte vattenfast mascara. Så vi bytte! Jag fick ett helt ljuvligt rött lack från Sally Hansen av henne i utbyte. Så otroligt gulligt av Carina att även skicka med en liten söt tub med rengöring för ansiktet från Clarins.

Lovar visa lacket på naglarna snart, idag hann jag inte lacka om tyvärr. Detta kan nämligen vara den perfekta röda färgen. Jag har inte testat något lack i Diamond strength-serien så det ska även bli kul att se hur det sitter.

1 kommentar:

Carina sa...

Förbered nageln väl, så ska lacket hålla bra. Det trista med det här lacket är att det tar tid på sig att tork, så planera in en lite längre torkperiod av lacket.

Hoppas att du gillar lilla tuben med rengöringen. Jag har själv precis börjat testa den. Fick den i resepacket med Clarinsprodukter, du vet som frigåva vid annat köp :)

Fick ditt paket idag :) Är dock för trött för att testa mascaran idag, gör det efter jobbet och mötet imorgon :) Tack så mycket! Skriver något om paketet på min blogg imorgon eller på torsdag :)