tisdag 12 oktober 2010

Leverans från e.l.f

E.l.f  har ibland gratis frakt. Jag hade i förväg lovat mig själv att nästa gång de hade gratis frakt så skulle jag få beställa en av deras skuggpaletter The beauty encyclopedia. Häromveckan kom erbjudandet och jag kunde ju såklart inte låta bli att beställa lite annat smått och gott:
Jag valde varianten som heter Basic eyes. Om denna visar sig vara bra så kan jag tänka mig att köpa fler av dessa för jag är helt förbluffad över hur stor paletten faktiskt är för bara stackars 73:20 kronor. För att illustrera storleken har jag lagt en femkrona på den här:

Det är tolv pressade puderskuggor och två krämhighlighters. Det finns även en svart kajalpenna och en applikator. Tänkte prova om dessa två highlighters funkar som skuggprimer, annars kommer de nog inte att bli så mycket använda, men skuggorna ser hur fina ut som helst, älskar färgerna och jag provade lite på handen och pigmenteringen känns mycket bra faktiskt. Lovar rapportera hur de sitter på ögonlocken framöver.

E.l.f har nyligen lanserat läppstift i sin billigare serie, de kostar bara 18:30 per styck så ett sånt i färgen Classy slank också ner i varukorgen. Dock visade det sig att man här får vad man betalar för, se bara här hur det ser ut:

Det doftar ganska gott dock, men är hopplöst torrt på läpparna så detta kommer jag inte att använda. Ni kan nästan se på bilden nedan hur torrt det är:
Nej, ska ni köpa läppstift från detta märke så välj ett av deras läppstift från mineralserien istället för de är supersköna på läpparna och hylsan ser faktiskt riktigt exklusiv ut med tanke på priset. Jag har det i färgen Pouty petal och det är det perfekta nude-stiftet för min hudton.

Sen köpte jag även ett rouge från mineralserien, jag valde färgen Coral för jag brukar gilla korallfärgade produkter.

Men tycker ni att detta ser ut att vara korallfärgat? Nej, det tyckte inte jag iallafall, det är snarare väldigt ljust rosa, nästan åt beige-hållet. Jag betvivlar starkt att detta överhuvudtaget kommer att synas på mina kinder för det är ju nästan samma färg som min hud.

Dosan är dock riktigt fin, ser mycket dyrare ut än vad priset säger. Svårt ibland att få rätt färg när man köper på nätet.

Nästa produkt jag köpte var en singelskugga från Studioserien, jag valde färgen Amethyst och den ser så himla fin ut:

Jag tycker verkligen att de har lyckats med förpackningarna både när det gäller studio- och mineralserien. De känns mycket dyrare än vad de är.

Jag köpte även ett schampoo till mina penslar, jag brukar annars använda vanligt schampoo, men kände för att testa detta, det är helt oparfymerat:

Flaskan ser modern ut, ser nu att jag borde tagit bort plasten innan jag fotade, för den är finare i verkligheten. Ska bli kul att se hur detta funkar.

Oj, detta blev ett ganska långt inlägg, hoppas ni orkade läsa.

15 kommentarer:

Carina sa...

Hihi varför skulle vi inte orka läsa, det är klart att vi orkar :)

Ser fram emot vad du tycker om borstschampot. Gillar mitt läppstiftet från ELFs míneralsserie. Använder det nästan varje dag.

Ninni sa...

Vad kul att höra, både att du gillade inlägget och att du gillar läpptiftet. Jag har mitt i handväskan bland flera andra gloss och läppstift och det är nästan alltid detta jag väljer att använda.

Josephine sa...

Härlig shopping, paletten ser toppen ut! =)

Ninni sa...

Ja, det var lite vatten och lite vin i lådan idag, hihi.

Sofia (heartcore) sa...

Trevlig shopping, ska bli kul att höra vad du tycker om paletten! Den ser riktigt trevlig ut ... Jag beställde ett annat rouge ur mineralaserien, Blush heter det om jag inte minns helt fel, och det var precis samma sak där - mesig färg som knappt syns på kinderna.

Maria, Hjärterdam sa...

Jag älskar också den låten =)

Ninni sa...

Hmmm... undrar vilken färg man ska köpa för att den ska synas då...

Lina sa...

Jag har också beställt lite från e.lf. och köpte då två läppstift från den billigare serien. Är inte heller imponerad måste jag säga. Ett av mina beter sig som ditt, ser ut som att det kommer att gå av så småninom.
Det ena var också ganska trorr på läpparna medan den andra som jag köpte var lite bättre. Tror inte att det blir några fler från den serien i alla fall!

Unknown sa...

Jag ÄLSKAR elf's brush shampoo! Drygt och effektivt! Har precis fått hem 3 st backup-flaskor.

Precis som flera här gillar jag mineral-läppstiften, såå fina (Rosy Raisin är min favvo!). Synd att standard-serien inte håller samma klass. Man får väl helt enkelt plocka guldkornen bland elf's utbud!

Ska bli spännande att höra vad du tycker om paletten!

Ninni sa...

Vad kul att läsa om era erfarenheter av märket, låter som om ni har ungefär samma uppfattning som jag har.
:-)

Honi sa...

Köpte också två läppstift. Det ena satt fast i korken när jag öppnade det. Suck! Tror jag ska hålla mig till deraas studiogrejer. Jag gillar Bliss förresten, när det kommer till mineralblushes. Perfekt rosakorallig färg :)

Ninni sa...

Åh, tack för tipset!

Emilie sa...

Ninni! Frukta inte! :D Jag köpte också blushet coral och blev jättebesviken när jag såg burken. Trodde det skulle vara "mer" liksom, mer färg, mer skimmer. Så använde jag det idag och woho säger jag bara. Jag vet inte om det har att göra med mina bleka kiner men coral är verkligen fin på huden :)

Emilie sa...

Kinder naturligtvis >.<

Ninni sa...

Åh, man kanske ska ge det en chans då! :-)