måndag 4 oktober 2010

Orly - Lunar eclipse

Jag älskar verkligen lacken ur Orly's Cosmic FX-kollektion. Tyvärr har ju Head2toe höjt priset på dessa till 10 dollar, undrar varför när de vid introduktionen hade ett betydligt lägre pris. Jag hade tur och hann köpa tre lack innan prishöjningen. Nån som vet om Åhléns tagit in dessa och vad de kostar där? Nåväl, här har vi Lunar eclipse.
Vis av min tidigare erfarenhet av lacket Halleys comet så lade jag ett grundlager av OPI-lacket Russian Navy först och lackade sedan bara ett lager av Lunar eclipse. Varför undrar ni då? Jo, dels för att Halleys comet var nästan omöjligt att få bort med de två lager jag lackade den gången och dels för att det färgade mina naglar turkosa trots att jag hade grundat med Trinds nagelstärkare. Det var stört omöjligt att få bort med remover. Så nu lade jag först nagelstärkaren och sen Russian Navy innan jag lackade endast ett lager med Lunar eclipse. Ovanpå detta lade jag Orlys snabbtorkande lack In a snap.

Egentligen skulle jag fotat i solljus för det framgår inte hur läckert Lunar eclipse verkligen är, det lila skimret försvinner på bilderna.

7 kommentarer:

Ninni sa...

Ja, jag älskar! :-)

Sminkan sa...

JA, det är jättesnyggt! Älskar den kollektionen.

Ninni sa...

De är så himla fina!

emilie sa...

De är så sjukt fina! fick hem halleys comet häromdagen. Världens megafinaste typ :O på transdesign kostar de med 10 :/

Caroline sa...

den är väldigt fin men jag skall nog välja space cadet från denna orly-kollektion om det blir något köp för mig!

Emma P sa...

Väldgit väldigt fint.men jag skulle nog inte ge 10 dollar...

Ninni sa...

Nej, det är dyrt. Jag köpte tre st lack ur denna serie till det lägre priset.