lördag 16 oktober 2010

Sally Hansen kärleksprodukter

Som jag visade häromdagen så bytte jag till mig ett lack av Carina på Totalbeauty häromdagen. Det heter Honeymoon Red och kommer från Sally Hansens serie Diamont Strength. Jag har väntat lite med att använda det eftersom lacket Skinny Jeans har sett helt nymålat ut tills igår. Jag är aningens för lat för att ta bort och måla om när lacket jag har på naglarna fortfarande ser fint ut. Men igår gick det en flisa och dessutom skulle jag ut på lite galej på kvällen så jag ville ha flärd. Vad är mer flärd än röda naglar?

Kolla bara vad det är snyggt! Det är faktiskt inte ett krämlack helt och hållet utan har en aningens smula skimmer som inte syns mycket,men som ger lacket ett djup och en glans som jag gillar skarpt. Dessutom var det lättmålat. Jag har lagt Orly's snabbtorkande In a snap över och då blev torktiden helt ok.

Vill även visa en annan grej som jag köpte i NY och som också kommer från Sally Hansen. Anledningen till att jag lägger dem i samma inlägg är de fina namnen. Detta gloss heter nämligen In love (vilket man ju bör vara när man åker på Honey moon).
Anledningarna till att jag köpte det var flera. Det är en snygg färg, jag hade en rabattkupong från tidningen Allure på valfritt gloss från detta märke och dessutom medföljde en ofärgad läppenna. Jag har saknat en sådan att använda till mörkare läppstift. Så det passade ju perfekt!
Ni får se läppglanset på läpparna en annan dag för anledningen till att jag öppnade förpackningen just igår var att jag tänkte ha röda läppar. I nästa inlägg får ni se det.
Pennan har skruvfunktion.

4 kommentarer:

Carina sa...

Kul att du gillade lacket :)

Ninni sa...

Ja, jag gillar det jättemycket! :-)

Sminkan sa...

Snyggt lack! Sally Hansen är rätt bra, tycker jag!

Ninni sa...

Jag har inte testat så många än, men gillar det jag provat hittills.