torsdag 14 oktober 2010

Dubbelrecension Cliniderm rengöring och peeling

Jag tyckte det var lika bra att recensera båda dessa produkter på en gång. Naturligtvis skulle jag ju fotat dem när förpackningarna var fulla och således lite tjusigare, men ni får stå ut med den här bilden.

Jag börjar med Cliniderm ultrasoft cleansing milk. Jag brukar inte gilla rengöringsmjölk något vidare för jag gillar när det löddrar. Oftast tycker jag att jag känner mig renare efter en rejäl inlöddring. Men denna är ett undantag. Jag tycker den tar bort smink utomordentligt bra. Den gör inte huden uttorkad och doftar underbart. Dessutom gillar jag både förpackningens utseende och funktion. Den får helt enkelt en femma i betyg av mig, jag kan gott tänka mig att köpa den igen. Ni hittar den hos närmsta apotek (tror nästan alla apotekskedjor har detta märke) och den kostar 99:- för 200 ml vilket jag tycker är mycket prisvärt för en så bra produkt och generös förpackning.

Sen har vi Cliniderm Dual action 2-in-1 peeling and mask. Detta är en tvåfunktionsprodukt. Dels ska den fungera som en fuktmask och dels som en peeling. Jag har bara använt den som en peeling och tänker därför recensera den så. Jag har en annan fuktmask som är bra och var bara ute efter en peeling att ha i duschen. Den doftar gott svagt och innehåller ganska runda korn som inte river jättemycket men inte är mesig ändå. Jag tycker den är jätteskön helt enkelt. Något obestämbart saknas för att jag skulle ge den en femma i betyg så den får en stark fyra. Även denna kostar 99:- , tuben innehåller 65 ml, och jag tycker den är prisvärd.

Jag har en oöppnad dagcreme från samma märke som jag tänker testa när min nuvarande är slut. Är den lika bra som ovanstående produkter så kan jag säga att jag är imponerad. Apoteksmärken brukar vara trista, men det tycker jag absolut inte att dessa är, utan de känns snarare lite exklusiva till ett mycket bra pris.

4 kommentarer:

Carina sa...

Vilken fuktmask använder du?

Jag är själv ute efter en ansiktsmask som återfuktar ansiktet rejält! Är lite yttorr på vissa ställen i ansiktet.

Måste testa Cliniderm ultrasoft cleansing milk när mina rengöringsprodukter är slut!

Emelie sa...

Jag gillar också dessa produkter. Har 2-i-1 peelingen ståendes i duschen så när jag har tvättat ansiktet tar jag på den som mask också får den verka undertiden jag balsamerar och fixar. Sedan peelar jag av resten. Tycker den är superbra och priset också. Jag tror inte jag har blivit besviken på någon av de nya Clinidermprodukterna faktiskt.

Ninni sa...

Carina; jag har faktiskt en superbillig från Cien som jag köpt på Lidl, den är otroligt bra faktiskt!

Emelie; bra användningstips. Tyvärr är det nog bara kvar till en gång till i tuben innan den är slut. Har två andra peelingtuber sen att använda. Lovar skriva om dessa sen också. Ja, visst är det ett bra märke! Diggar skarpt som min morfar skulle sagt.

Emma P sa...

Jag gillar också den cleansern. och så är det himla smidigt med pump...