lördag 1 januari 2011

Nyårsdagen

Idag var vi i Slottskogen för det var så himla fint väder, jag promenerade och barnen och sambon åkte snowracer. Inte direkt någon aktivitet att sminka upp sig för, men lite ville jag allt kladda på mig. Den övre bilden är tagen med blixt för att ni ska få se det fina skimret i krämskuggan Survoltée från Bourjois som är en gammal goding i min sminksamling.
Krämskuggan funkar både som ensam skugga och som primer. Sen ramade jag in med en mörkbrun penna från Prestige. Den sitter verkligen bra och är riktigt mörk brun. Lättmålad och mjuk är den också, jag gillar den skarpt, den är ett fynd från CVC pharmacy i NY, tror inte jag gav mer än några tior för den om jag minns rätt.
Mascaran är Oriflames Revelation, den gillar jag också jättemycket. Trodde inte den skulle ge så mycket volym eftersom den har så himla liten borste, men ack vad jag bedrog mig, tror faktiskt att denna kommer att hamna på min topp tre-lista bland mascaror, har dock inte använt den tillräckligt länge för att vara säker på min sak.
Japp, det var inte fler produkter än såhär, förutom lite concealer, foundatio och rouge förstås, men de fick inte synas idag.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh så fint! Skuggan påminner lite om min Stila Kitten!

Nailtastic sa...

Supersnyggt!

Ninni sa...

Tack, ja skuggan är jättebra, har den i två färger till men tror tyvärr att dessa har utgått ur Bourjouis' sortiment.

Sminkan sa...

Välkommen tillbaka efter pausen! Eller det kanske är länge sen? Hur som helst, fin makeup!

Ninni sa...

Tack! :-)

junitjej sa...

Så snyggt sminkat!!