onsdag 19 januari 2011

Tangle Teezer - bästa borsten

 Det här, mina vänner, är världens bästa hårborste! Jag har sedan länge en svart Tangle Teezer, men ville ha en till så min gamla får flytta till gymväskan. Varför är den så bra då? Jo, den sliter mycket mindre på håret än de flesta andra borstar. Det gör inte ont att borsta med den om man är håröm och den reder ut det mest toviga och långa hår utan att man behöver slita och dra. Mina barn vill inte använda nån annan borste än Tangle Teezer.
Den har möjligen en nackdel och det är att det inte går att göra finlir såsom benor med den.

Jag beställde två stycken i början av december för att min mamma skulle få en i julklapp, men de kom fram först nu i januari. Ska ändå skicka den till henne för hon testade min när vi var på resa i New York i höstas och gillade den. Jag köpte dessa på Beautybay men de finns även i den svenska webshoppen Satine.
Jag tror även att min sambo tjuvlånar den ibland faktiskt!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har hört väldigt mycket gott om denna överallt. Kul att det fungerar så bra som dom påstår. Tror uppfinnaren till denna var med i engelska draknästet och dom nekade honom pengar, och nu är det dundersuccé överallt. Kul för honom!!!

Ninni sa...

Ojdå, det var lite kul, ja nu lär den personen säkert vara snuskigt rik. Tänk om jag kunde komma på något sånt finurligt!

Kerstin sa...

Det är inte utan att man är nyfiken på denna efter allt gott man hört :)

Ninni sa...

Köp den nu säger jag bara! :-)

Maria, Hjärterdam sa...

tack =)

Linda sa...

Jag ska absolut köpa ett eget exemplar, det har bara inte blivit av än.

Ninni sa...

Bra idé! :-)

Sminkan sa...

Jag har länge funderat på den men tror inte riktigt att den ska klara mitt extralånga, tjocka hår. Men jag är himla nyfiken.

Emma P sa...

Jag vill ha en sån! de verkar bra... Funderar på¨att köpa en till min häst med ifall jag gillar...