fredag 7 januari 2011

Två bra saker!

Igår och idag har jag bara inte hunnit göra några inlägg, helst vill jag ju hinna fota innan ljuset är borta och då får man vara bra snabb, det har jag inte varit... Idag har vi fixat nya pass till barnen och så har vi varit i simhallen. Bara att få ut bilen från p-rutan var ett helt företag. Både jag och grannfrun knuffade så vi blev blå i ansiktet. Tack snälla grannfru!

Men! Nu kommer två bra saker med idag:

1. Bjooti-Katarina är tillbaka med en ny skönhetsblogg! Bjooti var en av de första skönhetsbloggar jag läste. Den var otroligt proffsigt skriven och layouten var jättefin, det märks att Katarina har utbildning inom journalistiken. Tyvärr så tröttnade hon på sin blogg och slutade skriva. Men nu är hon igång igen med en blogg som heter Lipstick is my poison. Där tänker hon visa allt läppgunk hon äger - och det är ingen liten mängd det! Missa inte!

2. Let's Dance är tillbaka idag! Egentligen är det en ganska uttjatad programidé, men jag tycker alltid det är så kul i början när alla kändisarna fortfarande är kvar i tävlingen. I slutet brukar jag tröttna, alltid roligare att påbörja något nytt än att avsluta något. Visst?

2 kommentarer:

Linda sa...

Men vad roligt att höra att Katarina är tillbaka med en ny blogg! Jag antar att det är så det är,även om man tröttnar så kommer suget tillbaka förr eller senare. Huvudsaken är att det är roligt.

Ninni sa...

Ja, man ska inte blogga om det inte är kul såklart! Roligt att hon fått suget tillbaka.