lördag 24 september 2011

La Roche Posay-frossa

Titta här vad som kom med posten! En påse med gott&blandat från La Roche Posay. Jag läste i nån utländsk blogg att en tjej hade beställt ett provkit från La Roche Posay från webshoppen Escentual och när jag såg allt kul hon hade fått kunde jag inte låta bli att göra likadant.
Såhär var det: Jag beställde ett provkit och det kostade £10 (ca 110:-). Frakten är på £4,95 (ca 55:-). Man får då alltså 32 stycken (!!!) provförpackningar. På köpet fick man en kod som berättigar till £10 rabatt när man handlar valfri produkt från märket nästa gång från Escentual.
Kolla vilken härlighet. Jag kunde inte låta bli att rada upp alla godsaker på köksbordet, satt och tittade på dem när jag åt lunch. Det är två av varje sort så totalt 16 olika produkter samt att jag fick en nagelfil på köpet.
 Bra med solkrämer, kommer väl till pass om vi ska åka till L.A i vinter.
Några av proverna är bortlovade till Honi, vi bytte lite, ni får se snart vad jag fick i utbyte! Tyvärr finns inte provkitet kvar att beställa, jag hade nämligen tänkt beställa en laddning hem till min mamma också så hon fick prova. Jag lovar dock att hålla lite koll om erbjudandet kommer igen.

Update: Jag har mailat till Escentual och frågat om kitet kommer åter i lager, lovar återkomma om jag får svar.

8 kommentarer:

Glitter Sisters sa...

Jisses vad grejer! Hojta till igen om erbjudandet dyker upp igen för jag är nyfiken på La Roche Posay. /N

Ninni sa...

Japp, lovar meddela om jag ser det, håll gärna utkik ni läsare också och skvallra till mig kitet finns igen! Min mamma vill gärna ha ett också ju.

Tina (Beleza) sa...

Men gud så smart, du fick ju MASSOR att testa för det priset. Kul!

Ninni sa...

Hihi, ja det var som julafton!

Honi sa...

Åh vilket superhärligt paket! Ser fram emot att få testa något från märket, är novis när det kommer till la roche posay nämligen!

Carina (TotalBeauty) sa...

Ifalldu kommer ihåg får du gärna hojta till åt mitt håll också, är också nyfiken på La Roche-Posay.

Ninni sa...

Jamen visst klart jag gör!

Kerstin sa...

Wow! Otroligt fin skörd! Tack för tips innan också, synd att jag var så seg att kolla upp det :)