söndag 11 september 2011

Tio tomma

Då var det dags igen för "Tio tomma". Det går undan nu för jag har flera stycken till nästa inlägg också så det kommer nog snart ett igen.
Tre grejor från Yves Rocher denna gången:
-Hallonduschkräm, alldaglig duschkräm som doftar - ja just det - hallon. Ena sonen älskar doften och använde denna även som hårschampoo för att verkligen vara säker på att dofta hallon om hela kroppen. Fick denna gratis när jag köpte nån annan grej vill jag minnas. En nackdel är flaskans stora hål, lätt att hälla ut för mycket, borde varit pump på en så stor flaska som 400 ml.
-Pure Calmille ansiktstvätt, gillar denna skarpt. Oerhört prisvärd, kostar bara några tior. Kanske inte biter på en festmejk, men funkar helt ok. Doftar jättegott fräscht.
-Jardins du Monde duschkräm med Aloe Vera. Åh doften på denna är underbart fräsch! Jag hällde den i tvålpumpen på handfatet och använder som handtvål. Detta är andra flaskan i rad och jag har inte tröttnat ännu, vilket är ovanligt - köp den säger jag bara, den är ju billig också.
-Oliva by CCS schampoo för färgat hår, recenserat här.
-Handkräm från Oriflame, fick denna för länge sen av en kollega som säljer märket. Ganska tunnflytande och går in fort i huden. Inte jätte-effektiv, men bra när man är på språng och inte vill vara kladdig, denna har därför bott i min handväska.
-Burts bees nattkräm - inte använt för den hade skurit sig i burken, tror den fick ligga lite för länge i mitt förråd då jag har en tendens att köpa på mig lite för mycket prylar ibland. Bra liten glasburk så den tänker jag diska och spara.
-Burts bees dagkräm - recension här.
-Olay regenerist ansiktskräm - recension här. Köp den!
-Pot O'Miracle - älskade detta läppbalsam som bott på mitt sängbord. Köpte min burk i NY, men såg häromveckan att Grand Parfymeri tagit in dessa så spring och köp inför vinterns nariga läppar.
-Hawaiian Tropic läppbalsam med spf 25 i doften Island Berry. Nej, trots solskyddet blev detta ingen favorit, använde tuben lite förra sommaren, men denna sommar blev den liggande för den känns inte vårdande för fem öre. Åker i sopen nu trots att tuben är mer än halvfull.

7 kommentarer:

Honi sa...

Så roligt att läsa om dina 10 tomma! Yves rocher är ett märke jag inte testat mycket från men är väldigt nyfiken på.. Man kanske skulle ta och lägga en liten beställning :)

Josephine sa...

Hallonduschkrömen är en favorit hos mig, finns en pump att köpa till för 10 kr. :)

Ninni sa...

Ja, YR har bra grejor till liten peng. Åh, finns det pump! Visste inte det.

Carina (TotalBeauty) sa...

Hallonduschkrämen låter intressant, bra att Josephine tipsade om att det går att köpa en pump till.

Ninni sa...

Ja, sonen gillade den ju och saknar den redan... kanske får skaffa en flaska till - med pump.

Frida sa...

Kul inlägg att läsa om sånt som faktiskt har används ordenligt & inte bara när allt är nytt:)
Har oxå köpt det där Hawaiian Tropic fast den orangea tuben och den var verkligen inte en trevlig upplevelse, nu ska jag slänga min med, det är på tiden

Ninni sa...

Ja, det är ju egentligen när man använt grejorna en tid som man verkligen vet vad de går för.