måndag 19 september 2011

Tio tomma

Här ser ni de senaste av mina tomförpackningar. Rätt mycket prover denna gången men jag har varit lite mitt emellan hudvårdsregimer och passar då på att testa lite nytt.
-Loccitane Eye balm, jätteskön ögonkräm och inte så fet. Kan tänka mig att köpa denna någon gång, synd bara att den kommer i burk i så fall. Tub eller pumpflaska är att föredra när det gäller ögonkrämer tycker jag.
- Estée Lauder perfectionist serum, svårt att se effekt på bara småprover. Men denna känns skön på huden och är lite sådär silikonig i konsistensen.
-L'Erbolario ögongelé, jätteskön och doftar friskt. Passar mina ögon utmärkt eftersom den inte är fet.
-Estée Lauder Advanced night repair, genomskinligt lite brunaktigt serum som känns skönt. Sublimt har precis skrivit om detta och eftersom hon testat ordentligt så tycker jag ni ska läsa om det här istället om ni är intresserade.
 -Biotherm biomains handkräm, denna hade jag med mig till Spanien och hade tänkt lämna därnere, men eftersom den var så underbar och inte var slut vid hemresan så fick den åka med hem igen. Älskar doften och så är den lagom fet.
-Biotherm Aquasource ansiktskräm, samma som föregående. Underbar produkt och känns perfekt sommartid för den är härligt fuktgivande och doftar ljuvligt.
-Elisabeth Arden Intervene 3-in-1 daily cleanser exfoliator primer, jösses vilket långt namn. Detta är helt enkelt en ansiktstvätt med lite peelingkorn i. Den gör sitt jobb, men känns inte så märkvärdig. Hur den skulle funka som primer undrar jag för vem vill ha peelingkorn i ansiktet under sin foundation?
-Ahava Smoothing moisturizer, medelmåttig ansiktskräm utan lyxfaktor som jag skrev om häromdagen.
-The Body Shop Divide & multiply mascara, denna fick jag med en tidning för ett tag sen. När jag skulle använda den så hade den torkat. Har dock testat denna förut och den är en helt ok vardagsmascara som ger lite för lite volym för min smak.
-Philosophy Purity made simple, ansiktstvätt som jag recenserat här.
I den här fina lådan bor alla tomförpackningar i väntan på att jag ska skriva om dem. Fick lådan av min gulliga mamma för ett tag sen. Tack mamsen!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad duktig du är på att använda upp!

Ninni sa...

Ja, fast nu gick det ju lite fortare när det bara var småprover...

Glitter Sisters sa...

Vad duktig du är som har en låda för att tomma förpackningar. Mina ligger och dräller på badrumsgolvet.... /N

Ninni sa...

Ja, det blev så rörigt här också... skönt att ha lite ordning.

Mia sa...

Tack =)