fredag 13 januari 2012

Leverans från Everyday Minerals

Den första mineralfoundation jag testade kom från Everyday Minerals. Jag tycker fortfarande att det är en av de bästa foundations som finns. Min färg är Medium Beige och jag väljer den matta formulan. Det är inte ett dyrt märke alls. Nackdelen är att produkterna inte finns i butik så man kan kolla färgutbudet. Det har Everyday Minerals dock löst genom att man gratis får beställa prover, man betalar bara några få dollar för portot. Man får beställa en omgång prover med varje order och även om man inte köper något annat. Förut kom proverna i burkar, men nu får man små kuvert med zip-lock istället, en liten försämring.

Jag har en long handled kabuki från samma märke. Den borsten har jag använt i stort sett varje dag sedan jag köpte den för flera år sedan (märkligt nog den med kort skaft på bilden). Jag älskar den, den är så mjuk och gosig! Av rädsla för att den ska utgå ur sortimentet och att min borste ska gå sönder så lade jag en beställning strax före jul. Jag köpte även en ny foundation och en rougeborste när jag ändå var igång. Såklart lade jag ned gratisprover i kundvagnen också. Jag tycker att webshoppen är lite bökig att beställa ifrån, men det är värt det när man väl lyckas. Jag försökte några veckor tidigare och då krånglade det som sjutton och jag vet att jag haft problem förut också. Ge inte upp alltså.

Just nu har Everyday Minerals fri frakt för alla ordrar över $15. De har även fått in lite nya borstar ser jag. Nästan så jag ångrar att jag inte köpte nån skugg-pensel också, men det får bli en annan gång för nu har jag lite sådär halv-köpstopp inför vår USA-resa i februari.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag har faktiskt fortfarande aldrig testat EM, måste ta tag i det någon gång!

Evelinas blogg sa...

Åh, Everyday Minerals! :) Love it! Jag använder en vanlig puderpuff som applikator, får inte riktigt till det när jag använder borste. Funkar perfekt att punkt-täcka finnar osv med en concealerborste!

Ninni sa...

Ja, det är toppengrejor! Kerstin, testa!

Fröken Frodig sa...

Älskar EM! Bästa bästa :) EM och Lily Lolo var dom första mineralfoundations jag provade och älskade (och gör fortfarande). Tyvärr har "min" formula Intensive försvunnit ur sortimentet. Måste nog också beställa en back-up på long handled kabuki känner jag.

Ninni sa...

Ja, man är ju livrädd att den inte ska finnas mer...