måndag 9 januari 2012

Recension - MUS, body butter Twisted Passion fruit lemon

Ja, det var ett långt namn va? Jag fick förkorta Make Up Store för annars hade rubriken blivit alltför lång. Den här burken fick jag i goodybagen när jag var på bloggträff här i Göteborg för några veckor sedan. Mycket fin burk som ser lite sådär avskalat dyr ut.
Dock är den hopplös att öppna när man har lite fuktiga händer såsom man ofta har när man kommer ur duschen och ska smörja in kroppen. Burken mäter hela 12 cm i diameter vilket gör det svårt att få grepp om locket. När jag sedan ska stänga burken igen så får jag ofta problem med att locket hamnar snett i gängorna. Jag är livrädd att jag ska tappa burken i golvet varje gång jag använder den. Ingen praktisk förpackning alltså...  dessutom tar den ju en herrans massa plats i badrumsskåpet. Jag förvarar min burk ovanpå asken med tops för att spara lite plats.
Nu till innehållet: Här blir det bättre. Det är en medelfet kräm som går in bra i huden utan att lämna en kladdig hinna. Om man jämför med The Body Shops bodybutters så är denna något tunnare. Gillar du inte passionsfrukt så skippa detta bodybutter, för doften är rätt stark, men jag gillar den. Jag känner ingen citrondoft alls, bara passionsfrukt.

Ninni ger betyget: 3, den hade nog fått en fyra om förpackningen hade varit mer praktisk.

2 kommentarer:

Sminkhörnan sa...

Men va dumt med en sån burk. Jag har överlag svårt för burkar, vill inte gärna stoppa ner fingrarna, men just body butters är väl svårt att ha på något annat vis =)Hmm vilka problem man kan ha =)

Ninni sa...

Ja, men denna extra jobbig tyvärr.. men skön kräm.