måndag 16 januari 2012

Smider planer...

Vi planerar ju att åka till L.A i februari hela familjen (hoppas vi kommer med flyget bara för vi åker stand-by). Såklart börjar jag smida planer för vad jag ska köpa i skönhetsväg, som om jag egentligen behövde något alls. Speciellt intresserad är jag ju av butiker som jag inte besökt tidigare. Jo, Sephora lockar ju alltid... Ulta är däremot en skönhetsbutikskedja jag inte har någon erfarenhet av sedan tidigare. Kolla bara in deras härliga lack. Speciellt färgen Jaded lockar mig otroligt...  Har ni varit på Ulta och testat deras egna produkter? Ser att det ligger en Ulta-butik på Santa Monica Boulevard, bara några kilometer från där våra kompisar bor. Jodå, jag har t o m varit inne på Google Streetview och åkt runt och hittat butiken. Är jag nördigast i världen eller? Jag älskar Google Streetview, det enda jag saknar med funktionen är man inte kan gå in i butikerna, nån som har en lösning på det problemet? ;-)

Jo, sen har vi ju de härliga apoteken Walgreens, CVS m fl. Någon som vet mer godsaker såsom härliga köpcentrum etc som ligger nära L.A? Har hittat en stor outlet som verkar vara samma kedja som Woodbury Premium Outlet som jag och min mor besökte när vi var i NY och den i NY var ju mycket trevlig så den får sig säkert ett besök.

Jag återkommer inom kort med min lilla lista över produkter jag tänker titta närmare på... den listan blir bara längre och längre. Herregud, detta kan bli dyrt! Tur att barnen kan hjälpa till och bära resväskor numera.

10 kommentarer:

Shamrock sa...

Åh vad kul att åka till USA och storshoppa

Kerstin sa...

Så himla härligt!

Lina sa...

Vet inte om det finns några CCO, cosmetic company oulet i närheten men det skulle jag nog kolla upp. Vet att det finns en hel del såna i USA där Estée Lauder ( allt som finns under deras paraply) säljer saker från gamla kollektion. Har för mig att det ska finnas en i San Diego i alla fall men det kanske inte är så nära?

Carro sa...

Åh vad härligt att få botanisera bland alla de roliga märken som inte finns här hemma i Sverige! :)

Ninni sa...

Shamrock och Kerstin; Ja, jag hoppas vi kommer iväg.
Lina; det låter vääääldigt intressant. Hur får man veta var de ligger?
Carro; Ja, både produkter som inte finns här och även sånt som är svindyrt här, men billigare där.

Glitter Sisters sa...

Åh, vad gött! Hoppas du kommer iväg och kan komma hem och tipsa mig om vad jag ska köpa när jag åker i april :0) /N

Josephine sa...

Vad roligt!

Anonym sa...

10 suggestions to continue to the actual website page
Press reporter: Mark, the pop, honors both of [url=http://www.sreecgmath.org/ralphlauren.php]Polo Ralph Lauren[/url]
the faces this individual preserved. Every 60 individuals We discovered, I could see his or her deal with. The way in which relieved we were looking at causing all of [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton[/url]
them explained to me thanks for your time however weren't required to figure out thanks for your time for the reason that, you realize, i could simply look at it to them.

Anonym sa...

5 indique aucune limit49commentforumuseidv401whether 脿 l'ID utilisateur v4 dans ui49forumartic
5 s茅isme roches Ha茂ti

buy erectile dysfunction medication online sa...

Thanks nice providing information. To get more information buy erectile dysfunction medication online from buy generic viagra online.