måndag 2 januari 2012

Recension - rengöring och ansiktsvatten från Proclé

För en tid sedan fick jag hem rengöringsmjölk och ansiktsvatten från ett svenskt märke som heter Proclé. Här kan ni läsa om inköpsställen och priser. Nu har jag testat de här produkterna ordentligt och är redo att recensera:

Cleansing Milk, detta är en mild men effektiv rengöringsmjölk. Den doftar gott och inte för starkt, en väldigt neutral doft som jag gillar. Den är rätt så fyllig. Den tar inte bort ögonsmink så bra, men det förväntar jag mig inte av en rengöringsmjölk eftersom de oftast är milda produkter. Jag använder ändå ögonsminkremover. Förpackningen på både denna och ansiktsvatten är väldigt praktiska, man trycker bara på den lila knappen på locket så öppnas de. Jag måste säga att jag är positivt överraskad av denna, det är en bra produkt till jättebra pris och nu när det är lite kallare ute så torkar den inte ut min hud.

Hydrating Toner, även detta är en mild produkt. Detta ansiktsvatten innehåller inte uttorkande alkohol. Doften är mild och lite blommig och jag tycker det gör sitt jobb på ett ypperligt vis, det känns fräscht helt enkelt.

Nu till betyget: det blir starka 4:or för båda produkterna. Det som möjligen saknas för en femma är lite lyxkänsla, men det kan man inte begära till så bra pris tror jag.


2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det låter ju inte så dumt!

Ninni sa...

Nej, detta är sköna produkter.