torsdag 12 januari 2012

Wet'n Wild - Party of five glitters

Det här lacket köpte jag i höstas när jag var uppe i Stockholm och hälsade på föräldrarna. Hittade det på City Gross i Bromma av alla ställen. Tror jag gav kanske 49:- för det eller något sånt. Jag använde det en gång och det blir nog ingen mer gång.
Ni kan nästan se på bilderna hur glest det är mellan glitterkornen. Jag fick måla på fyra lager för att det skulle bli lagom mycket glitter på naglarna och sen fick jag ett helsike när jag skulle ha bort det. Dessutom blir det ju inte "fast dry" när man får måla så många lager. Jag tänker inte ens måla igen för att visa er. Om ni ska köpa ett liknande lack så välj ett annat märke. Jag har provat fler produkter från Wet'n Wild och jag brukar tycka det är ett helt ok budgetmärke, men detta var sådär... jag gav bort min flaska till en liten tjej som blev glad över den. Man har ju inte lika höga krav när man är sju år som när man är 41... 

8 kommentarer:

Caroline | Makeupedia.se sa...

Hehe alltid kul när man kan glädja någon annan iaf! Du får kolla in om deras Ice Baby kollektion finns kvar när du åker till USA, de ser fina ut iaf! http://1.bp.blogspot.com/-hVw_4D3fj88/TrCtcE5cuUI/AAAAAAAABdU/BOt-ka1SelE/s400/wet+n+wild+ice+baby+swatch+3.jpg

Ninni sa...

Ja, de har ju jättfina saker annars. Har faktiskt ett blodrött Wet'n Wild-lack på mig just nu. Det är ljuvligt - Sexy rouge heter det.

Josephine sa...

Synd att det inte var mer glittrigt! Har testat ganska mycket från WnW och det är ett bra märke tycker jag! :)

Kerstin sa...

Jag hade också höga förväntningar på detta, men jag fick aldrig tag på det. Kanske lika bra....

Shamrock sa...

tack för varningen

Ninni sa...

Jag är däremot sugen på OPI's variant från Mupparna-kollektionen.

Honi sa...

Tyckte också det var lite av en besvikelse :/ har en jämförelse uppe med mupp-lacket och ett från Color Club och detta på bloggen och skillnaden är enorm.

Ninni sa...

Ja, jag misstänker att det är lite annorlunda med de andra märkena. Ska titta lite när jag är i USA i februari.