tisdag 3 januari 2012

Recension -hårprodukter från Revlon

De här två produkterna fick jag hem för en tid sedan. Det är hårprodukter från märket Revlon. Här kan ni se information om priser mm. Jag är redo för en recension nu:

Pre Work Detangler, den här produktern kommer i en praktisk ståtub. Förpackningen är praktisk på det sättet att man får ut allt. Dock är det en smula svårt att dosera om man bara vill ha litegrann, det blir lite ketchupeffekt av det hela. Krämen är vit, fyllig och doftar lite svagt åt äppelhållet. Jag har använt den som leave-in-balsam i vått hår för att tämja friss. Jag tycker den gör sitt jobb helt ok, kan inte påstå att den gör underverk, men lite dämpar den allt. Jag har provat både att låta håret självtorka och att föna och platta. Den tynger inte ned håret och gör heller inte att det känns otvättat eller fett.

Jag ger betyget: 4 med ett litet minus då jag hade hoppats på lite mer frissdämpning.

Pre Tools Defender, det här är en värmeskyddande spray så den har jag enbart använt när jag fönat och plattat håret. Det som är lite irriterande för min del är att det är en tvåfas-spray. Jag kommer på mig själv med att glömma att skaka den innan användning. Jag har en annan värmeskyddande spray som inte är tvåfas så jag vet att det finns. Dock verkar den funka fint, håret blir blankt och lättstylat samt doftar gott. Sprayfunktionen funkar bra och jag gillar att det är ett rejält handtag att spraya med. Den tål dock inte väta, jag cyklade i duggregn samma dag som jag plattat håret och när jag kom hem var hela håret lockigt...

Jag ger betyget: 3, hade den varit enfas och stått emot väta lite bättre så hade den fått en fyra.

2 kommentarer:

beautylana sa...

Detangler är jag nyfiken på! Fast priset kunde vara lite lägre...

Ninni sa...

Fast den är ganska dryg.