söndag 16 december 2012

Glo Minerals - Pressed base

Minns ni att jag visade före- och efterbilder på den flytande foundation jag fick från Glo Minerals på Tanci-eventet? Jag tänkte göra så med lite olika foundations som jag har på lager. Nu har jag testat även Pressed base från samma märke. Även här fick jag nyansen Golden light. På bilden ser ni min sura helt osminkade nuna. Usch, vad jag ser trist ut!
Åh, lite gladare! Här har jag lagt Pressed base med min long handled kabuki från Everyday Minerals. Den är min all-time-favorit sedan flera år. Ni ser att huden är betydligt jämnare än på förra bilden.

När jag använder puderfoundation så brukar jag lägga concealer innan foundation och när jag använder flytande foundation lägger jag den efter foundation. Detta eftersom jag inte vill lägga krämprodukter utanpå puderprodukter. Men eftersom jag ville visa er vad denna foundation gör så skippade jag concealer helt och hållet här. För att täcka bättre så tog jag istället en lite större skuggpensel och lade lite extra foundation under ögonen och kring näsvingarna.
Lite rouge här och där gör att man ser piggare ut - ni använder väl rouge? Jag använde rouget som kom med senaste Glossyboxen. Det är en bra vinterfärg för mig. Jag har lagt rouget på kinderna, pyttelite på näsan och pyttelite i pannan. Där solen brukar ta helt enkelt. Men överdosera inte för då ser ni bara rödmosiga ut.
Jag är nog något mer förtjust i Pressed base än i den flytande Protective liquid foundation. Men tiden kanske utvisar annorlunda, för jag har ofta ändrat mig angående produkter när jag använt dem ett tag. Helt klart är iaf att Golden light kommer att vara för ljus för mig på sommaren så det är en vinterfärg för mig.

Pressed base kostar 449:- och finns här.

7 kommentarer:

Mia sa...

Många som gillar den. Ska bli kul att höra vad du tycker efter att ha använt den ett tag. Själv använde jag inte foundation alls på många år efter dåliga erfarenheter av diverse misslyckade köp som var kakiga på huden och täppte till porerna och KLIADE. Usch! ,

Ninni sa...

Ja, det gäller att hitta en som passar perfekt, inte lätt.

Minerva sa...

Det ser bra ut, mer täckande än jag upplever det, ändå naturligt.

B R O W N S U G A R sa...

Oj vilken skillnad! Nu är tävlingen om en Precious Oil från MPicaut avslutad! Kika in & se om det blev du som vann <3 http://brownsugar.blogg.se/2012/december/tavling-m-picaut.html#comment/

Lotta sa...

Alla skriver så bra om den, jag blir riktigt nyfiken på den! Den verkar ju jättebra i alla fall!

Kerstin sa...

Jag tycker att du är fin redan på första bilden, men jag måste ändå säg att resultatet blir väldigt jämnt och bra med pudret på! Jag borde plocka fram min dosa :)

Ninni sa...

Tack, ja det tycker jag, den är ju bra!