måndag 31 mars 2014

Varning!

Många som skönhetsbloggar tipsar bara om de bra produkterna. Men jag tycker det är minst lika viktigt att berätta om mina felköp så att mina läsare kan undvika att slösa bort sina pengar.

Häromdagen skulle jag testa mitt nya puder från Essence som jag köpte i Kiel. Det är ju ett budgetmärke men puder brukar vara helt ok även från de billigare märkena, jag vill bara bli lite matt på näsan och jag har inte så känslig hy. Detta puder är fullt med glitter! Vem tusan vill glittra i hela ansiktet? På baksidan av förpackningen står det "for a natural finish". Eh nej, jag är inte naturligt glittrig. Glittret syns knappt i dosan, då hade jag inte köpt produkten, men när jag applicerade på pannan så syntes det rejält. Köp inte detta alltså är dagens tips.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Nämen usch då!

EllenF sa...

Håller verkligen med dig! Man ska ju även varna läsarna för fel-köp, inte fjäska för PR-byråerna ;) KRAM

Minerva sa...

Det kanske är snyggt som bronzing om man är lätt på handen?
Ja, själv tycker jag att det är minst lika intressant med sågningar, men måste säga i sammanhanget att just om beautygrejer kan man tycka väldigt olika.

Lotta L sa...

Tack för varningen! Men tänkte också som kommentaren här ovan att den kanske är snygg som bronzer?
Klart man ska skriva om dåliga produkter också, eller sånt man inte gillar helt enkelt.

Ninni sa...

Jag kan tycka att ett lätt skimmer kan vara snyggt, men detta var för glittrigt för de flesta tror jag.

Lackert sa...

Ser mer ut som bronzer när man ser bilden. Nån naturlig känsla blir det ju knappast med glitter i ansiktet, tråkigt att det står som det gör på det när det är tvärtemot :/