tisdag 1 april 2014

Projekt för våren här i bloggen

Jag har alla möjliga projekt för våren här på bloggen. Dels så kommer jag såklart att skriva en hel del om koreanska produkter för jag har en massa saker att prova. Sen så är det ju resan till Berlin  som äger rum redan i helgen. Senare i vår är det NY som hägrar. 

Såklart kommer jag ju shoppa lite i Berlin, fast mest i NY såklart. Ser verkligen fram emot det och har redan en härlig lista över skönhetsprodukter att titta närmare på när jag kommer dit. Fick dessutom en massa spännande tips av störtsköna Evelina och där var verkligen en hel del roligheter! Evelina har precis varit i NY, kolla in hennes blogg, där finns massa fina bilder från resan. 
Ett annat litet projekt är att göra en sammanställning över de BB- och CC-krämer jag har härhemma. De ni ser på bilden ovan är sådana som jag redan testkört ett bra tag. En av dem är en storfavorit och min tub är nästan slut, gissa vilken av dem det är!

De ni ser på bilden nedan är för mig nya bekantskaper. Har ni provat några av de ni ser?
Jag har beställt två stycken Memeboxar som jag väntar på. Det är lådor med blandade produkter som kommer från Korea. Det kan mycket väl hända att någon av dem innehåller en BB-kräm då koreanerna är galna i sånt. Det som är jättetrist är att Memeboxarna inte längre går att beställa från Sverige, sista dagen för beställning var 31 mars. Hoppas att de ändrar på det för jag var verkligen störtnöjd med den boxen jag köpte sist och jag är så himla nyfiken på de två jag beställt.

Är det något mer ni vill läsa om här i bloggen? Jag brukar sällan fråga, men kom på att jag kanske borde göra det ibland? Jag har sällan problem med inspirationen, mina bloggpauser brukar mer bero på tidsbrist. Men det ska ju vara kul för er att läsa också även om jag mycket skriver för min egen skull också såklart. Jag har aldrig ångrat att jag började blogga, jag tycker det är så himla kul att få skriva om skönhetsprodukter och jag har dessutom aldrig fått en enda elak kommentar, tro't eller ej. Vet att det figurerar mycket sånt och jag antar att de som har mer välbesökta bloggar blir drabbade av sånt. Kanske beror det även på att jag är äldre än de flesta skönhetsbloggerskor? Vad vet jag... men jag är iaf himla glad över att jag har så rara läsare. Skriv gärna i kommentarerna som sagt. Pöss på er!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Själv är jag 43 och ÄNTLIGEN, hittat hit, en blogg som inte skrivs av ännu en tjugoåring :-)
Jag gillar mycket dina recensioner!
//Nettan

Ninni sa...

Nämen vad glad jag blir, vilken härlig kommentar! Tack!

Minerva sa...

Recensioner är ju alltid jättekul!Dina shoppingtips gillar jag mycket, så också prenumerationserbjudandetipsen!En annan sak som jag ofta kollar efter är bloppisar, superkul att fynda sånt som kanske inte passar eller bloggaren har tröttnat på. Men det är ju något som verkligen är upp till den som bloggar, det är ju ett besvär med att packa och skicka iväg.

Ninni sa...

Men det kan jag säkert ordna under våren! Bra tips.

Lotta L sa...

Jag tycker du har en bra blandning av allting! Gillar ju dina Tio Tomma, bloppis var också en bra ide'! Håller med om att det är kul!
Härligt med Berlin, för att inta tala om NY! Ser fram emot lite tips på shopping där, samt kolla in vad du köpt!

Ninni sa...

Ja, wihooo, älskar den här våren redan!

Julia sa...

Åh, Cliniques CC-cream är 2 good 2B true! Älskar den av hela mitt hjärta.

Ninni sa...

Du får snart se vad jag tycker! :-)

Evelinas blogg sa...

:* Blir sugen på att dra till NY igen!

Ninni sa...

Haha, man är väl alltid sugen på NY...

Kerstin sa...

Så härligt det låter med resorna! Jag blir nästan lite avis, befinner ju mig inte riktigt i en väldigt resande livsfas just nu :)

Kul projekt med sammansställningen, jag funderar på ngt liknande ibland, men kommer inte till skott :)

Ninni sa...

Jag tror jag ska göra en med ansiktsmasker också.