tisdag 22 april 2014

Favorit just nu

Har ni någon sminkprodukt som ni sträcker er efter helt automatiskt? Jag har några sådana. Rouge har jag rätt så många av, men på sistone har min hand helt automatiskt plockat upp det här rouget från LA Colors nästan varje morgon. Det är ingalunda någon dyr eller tjusig produkt, faktum är att dessa rouge bara kostar $6 på Cherryculture ( ca 40:-) och dessutom är det ofta rea där med bra rabatter.
Ni ser, det börjar se lite skabbigt ut till och med, men det är superfint på kinderna och väldigt lättapplicerat då det är precis lagom mycket pigmenterat. Nyansen jag har heter Harmony, tyvärr ser jag inte det just nu hos Cherryculture, men det finns många andra fina nyanser. På eBay finns det att få tag i dock, billigaste jag hittade var 3 stycken för ca 100:- inkl frakt hos Beautyjoint.
Ni ser, den perfekta nyansen! För mig iallafall...

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Den ser verkligen fin ut i färgen!
Just rouge är väl nåt som inte intresserar mig så mycket, antagligen för jag har benägenhet till rödhet. (Det lät lite konstigt) Jag använder ändå lite, Isadoras gamla Soft Melon till varmare färger, och Kicks English Rose eller In Love till kallare färger.

Lotta L sa...

Vill bara önska dig en trevlig resa! Det är i morgon du åker? Hoppas vädret blir bra också!