tisdag 15 april 2014

OMG NailStrips

Det har varit lite dött i bloggen, jag har haft fullt upp med familj och jobb. Så kan det vara ibland. Men nu är det väl ändå dags för lite naglar!
Minns ni att jag berättade för er om OMG NailStrips och att jag hade lagt en order där? Jag beställde fyra olika varianter av deras nageletiketter för totalt $20, dvs strax under 140:- och frakten var gratis. Det tog kanske 2-3 veckor innan det kom ett kuvert i brevlådan.
Jag måste säga att dessa nästan är lika bra som Sally Hansens etiketter som ju är mina favoriter. De finns i roliga mönster och funkar likadant att sätta dit. De är dessutom billigare även om man kan hitta Sally-etiketterna på eBay billigare ibland i vissa shoppar. Så jag tror nog jag kommer att beställa från OMG Nailstrips igen framöver. Ni får tänka på att mina naglar under etiketterna är helt hackiga och trasiga efter borttagningen av gel-lack, kolla här får ni se hur det ser ut. Nagelbanden är inte heller i toppskick. Därför blev ju såklart inte resultatet helt slätt eftersom de här etiketterna är så tunna och flexibla. Men det är inte etiketternas fel.
Jag tog en liten bild i solsken också så att ni får se. Nedan är promobilden för dessa, jag tycker nog det stämmer rätt bra överens.
Hur är hållbarheten då? Jo, den är bra, men kanske inte riktigt i klass med Sally Hansens etiketter. Nu har jag haft dessa på naglarna sedan i fredags och de är lite nötta, men ingen katastrof. Jag ska fixa naglarna imorgon igen tänkte jag. Det blir bra.

5 kommentarer:

Lackert sa...

Dom var snygga! Jag borde köpa såna någongång å testa

Ninni sa...

Ja, gör det! De är roliga.

Unknown sa...

Så fina :) kanske skulle beställa o testa!

Lotta L sa...

Jättefina! Tycker det verkar lite pilligt, men vem vet, jag kanske testar nån gång?

Ninni sa...

De är inte alls så svåra att applicera som man tror.