onsdag 2 april 2014

L'Occitane nyhet och tips


Att franska L'Occitane gör härliga produkter, det vet ni väl redan? Nu kommer de med en ny kroppskräm i mandelserien, den heter Almond Milk Concentrate. En burk på 200 ml kostar 395:-. Inte billigt direkt men detta får väl ändå klassas som lyx? Jag tänker definitivt nosa på den när jag kommer till butik för duscholjan i samma serie är väldigt trevlig. Glasburk kanske inte är optimalt i badrummet, men man kan ju lugnt säga att burken är fin till utseendet, jag gillar när förpackningarna ser lite gammaldags ut. 
Jo, sen har jag ett litet tips också. Om man går med i L'Occitanes kundklubb på deras sida och handlar för över 550:- så får man den fina necessären på bilden med produkter i.

Synd att jag har köpstopp härhemma pga de resor jag ska ut på, annars hade jag nog bannemig slagit till. Jag ska ju bl a till Woodbury som är en outlet utanför NY och där har de faktiskt en L'Occitane-butik som jag självklart kommer att ta mig en titt i. Jag var där för fyra år sedan och butiken var iaf då jättefin.

Inga kommentarer: