söndag 20 april 2014

Crabtree & Evelyn Pear and Pink Magnolia

 

Åh, jag har upptäckt att Crabtree & Evelyn har kommit ut med en ny serie med kroppsvård och doft! Den heter Pear and Pink Magnolia. Jag är verkligen störtnyfiken på den då jag stengillar många av märkets produkter. Min stora favorit är annars Tarocco Orange och jag gillar även Lily och Summer Hill. Kom just på att jag har ett oprovat litet kit av Somerset Meadow härhemma, undrar varför det blivit liggande? Det måste jag ju ändra på.
Jag brukar köpa märket hos Escentual och det var där jag upptäckte den nya serien. Men faktum är att produkterna inte är så himla mycket dyrare härhemma i Sverige på t ex Åhléns och NK. Jag älskar förpackningarna på produkterna, de kan verkligen lyfta en badrumsinredning. Kom precis på att det finns en Crabtree & Evelyn-butik vid Rockefeller center, den ska jag passa på att besöka nu när jag reser till NY och dessutom ligger det en Lego-butik brevid dit barnen kan vara under tiden så jag slipper klagomål, mycket praktiskt. Wihooo! Jo, jag vet att jag tjatar om min resa, men jag är ju så sugen nu att jag håller på att dö! Snart!

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Verkligen fina förpackningar! Jag har aldrig provat något därifrån faktiskt, det får jag ändra på!
Förstår att du längtar till NY! Vem hade inte gjort det? Är lite avis måste jag medge.... Men jag hoppas och önskar att ni får det superhärligt! Med mycket shopping!

Ninni sa...

C&S har härliga saker och är inte fasligt dyra så jag tycker du ska testa. Kram!

Ninni sa...

C&E skulle det ju vara...haha.