måndag 21 april 2014

Suveränt alternativ till MAC's Shroom

Ibland gör man köp som visar sig vara mycket bättre förväntat. På Kiko i Berlin köpte jag den något anonyma skuggan Nr 118. Skittrist att den inte har något namn, fast på hemsidan beskrivs den som Pearly beige silk. Den såg egentligen inte mycket ut för världen, jag vet faktiskt inte varför jag köpte den. Men när jag kom hem och testade den så blev jag helt såld! Den är nämligen precis lika bra som den hypade skuggan Shroom från MAC. Shroom är en av mina favoriter och jag suckade djupt när jag nådde botten på den men nu behöver jag inte skriva upp den på inköpslistan.
Vad är det som är så bra med de här skuggorna då? Jo, de funkar till precis allt! De funkar som bas till andra skuggor, de funkar att sudda fina kanter med andra skuggor och de funkar att lägga över hela ögonlocket när man vill se lite lagom osminkad ut men ändå vara snygg. De har inte så mycket skimmer, men är inte matta. Fantastiska helt enkelt!
Ser ni! De är mer lika applicerade än i förpackningen (jo, jag tvättade händerna noga innan jag swatchade).

Vet ni vad det bästa med Kiko-skuggan är då? Jo, att den är billig som tusan. Den kostar bara 2,90 euro på Kikos hemsida, det är inte ens 30 spänn och man får då dubbelt så mycket skugga som när man köper MAC-skuggan, dvs 3 gr istället för 1,5 gr.

Här hittar ni den och dessa finns i hela 36 nyanser och det finns fler typer av skuggor också i massa färger. En Shroom från MAC kostar 180:- på t ex Kicks. Frakten från Kiko-shoppen är något dyr till Sverige, den kostar 14,90 euro, ca 140:-, vilket du ju defakto sparar in om du väljer denna istället för Shroom. Men om man handlar för 49 euro eller mer så kostar den 10 euro istället. Så slå er ihop med en kompis och shoppa loss lite när lönen kommer! Jag kommer definitivt att lägga en beställning hos Kiko förr eller senare för de har suveräna grejor.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Den ser jättefin ut! Härligt med fynd!

Ninni sa...

Ja, jag älskar verkligen när budget funkar lika bra som dyrt.

Kerstin sa...

Vilket fynd :)

Ninni sa...

Visst är det! :-)