torsdag 10 april 2014

Bloppis!

Några av er efterlyste en bloppis, så jag rotade fram lite grejor som jag inser att jag inte kommer att använda. Priserna som står under produkterna inkluderar inte frakten så den tillkommer utöver. Om ni köper flera produkter så kan vi självklart diskutera priset. Maila mig på ninni_70@hotmail.com om ni är sugna på något. Jag stänger av kommentarerna på detta inlägg för det blir så rörigt annars, bäst att ha det via mail. När något är sålt och betalt så ska jag försöka notera det efter varje produkt så att ni slipper maila mig i onödan. Obs, jag säljer inte produkter jag fått som pressprover. 
Nagellack från koreanska Etude House, helt nytt och oanvänt. Jag har bara öppnat och tittat vilken typ av pensel det har och den är bred. Tror flaskan rymmer 8 ml. Pris 20:-. SÅLT!
 Läppglans från koreanska Etude House, helt nytt och förseglat fullstorlek. 25:-. SÅLT!
Två solpuder som jag säljer tillsammans i paket. Det vänstra kommer från Essence och jag vill för säkerhets skull berätta att det är glittrigt för det framgår inte av bilden. Testat en gång med ren borste. Det högra pudret kommer från Yes Love och är matt. Det är använt några gånger, men inte mycket som ni ser på bilden. Dock så är dosan lite skavd då den legat i en necessär och skramlat ihop med andra produkter. Pris för båda pudren tillsammans 25:-.
Bakad ögonskugga från The Body Shop i nyansen 06 Starlight. Ny och förseglad förpackning. Pris 60:- (kostar 175:- på The Body Shop).
Highligher från koreanska Etude House, den heter Secret Beam. Ny och oanvänd men ej förseglad (den var inte förseglad från början). Pris 40:- .SÅLT!
 Ögonskugga från koreanska Etude House i nyansen Look at my eyes Jewel. Ny och förseglad. Pris 35:-. SÅLT!
Expressmask från Yves Rocher Cure Solutions. Tuben rymde 50 ml från början och masken är använd två gånger, skulle gissa att minst 70% finns kvar. Ask och instruktion skickas med. Pris 30:-.
Vichy rengöring Pureté Thermale 3 in 1, ny och förseglad förpackning. Stor tub om 200 ml. Pris 60:-. SÅLD!
Palett från Too Faced med två skuggor och ett rouge med spegel i locket, testad en gång. Kommer från julkollektionen 2013. Diameter 7 cm. Denna vill jag ha 75:- för.
 Locket på Too Faced-paletten.
 Nagellack från Hot Makeup i nyansen Passion. Nytt och oanvänt, pris 20:-.
Ciaté nagellack i nyansen Wait until dark, mörkt lila med skimmer. Använt till en manikyr. Pris 40:-.

Fyra burkar nagelfolie, säljer dessa tillsammans. Pris 10:- för alla fyra. Om du vill ha en liten burk klister med så kostar den också 10:-.
 Nougat Sparkling Body Shimmer Cherry Blossom. Ny och förseglad flaska om 100 ml. Pris 30:-. SÅLD!
 Elisabeth Arden Exceptional lipstick i nyansen Soft Red. Oanvänt. Pris 30:-. SÅLT!
Yves Rocher Eau de Parfym Tendre Jasmin. Flaskan rymmer 50 ml och jag har testat den kanske två gånger. Pris 100:- (Kostar 279:- på rea på Yves Rochers hemsida just nu). SÅLD!
Sigma ögonpenna i nyansen Focus. Testad två gånger och aldrig vässad (fixar såklart gärna det innan jag skickar om du vill). Pris 40:-.  SÅLD!
Krämskugga från Sigma i nyansen Spy. Använd 2-3 gånger med ren skumgummidutt. Pris 60:-. SÅLD!
Tog en bild till på skuggan så att ni ser lite bättre hur den ser ut. SÅLD!
Ace of Face frans-serum. Förpackningen rymmer 4 ml och den är helt oanvänd men ej förseglad (den var inte förseglad från början). Pris 75:-. SÅLD!
Första säsongen av den underbara serien Homeland på DVD, fyra skivor innehåller 12 avsnitt. Har ni inte sett den serien så gör det för jössenam! Spännande varenda sekund och en av de bästa serier jag sett, jag hoppas verkligen att de spelar in en ny säsong för jag har sett de som finns än så länge! Pris 100:-. SÅLD!
Svarta peep-toe-platåskor från Nine West i läder. Jag köpte dessa i NY när jag var där förra gången och jag har bara använt dem en gång för att inse att jag inte kan gå i så höga klackar. Synd för de är urläckra, jag har köpt ett par liknande nu med lägre klack. Jag har satt i mocka-inlägg i hälarna som ni ser, de går såklart att ta bort men gör att skon sitter bättre kvar på foten.
Storleken framgår inte på skorna, men jag har ca 38,5. Från hälen till skons tipp är det 25 cm. Klackarna är 11 cm och platån är ca 2,5 cm.
Jag vet inte riktigt hur mycket jag ska begära för dessa så här får ni komma med förslag om ni är sugna. Jag är inte omöjlig så var inte rädd! Blir hellre av med dem än att de ligger i min garderob och tar plats.
Ja, det var nog allt jag hade för nu, kanske lägger jag till fler produkter snart, men då hojtar jag i ett nytt inlägg och länkar hit.