tisdag 8 april 2014

Kiko i Alexa köpcentrum i Berlin

Jag tänkte visa er mina små inköp från Berlin. Det blev mest småsaker för jag åker ju till NY om några veckor så jag ville inte slösa mina pengar. Men att avhålla sig helt från att shoppa är ju för svårt! Köpcentrumet Alexa är ett av Europas största, vi var där på fredagen en liten stund. Det blev inte så länge för vi ville ju dricka bubbel och hinna med massa annat också. Jag fick syn på italienska Kiko! Drog med mig tjejerna in där, vi var fyra stycken som gick runt ihop och alla handlade något. 
 De hade fått in vår/sommarkollektionen och allt såg mycket fint ut! Väldigt fin och välsorterad butik.
Svårt att motstå en sån här disk va? Kiko är inte dyra alls, man får produkter för några få euro. 
 Här ser ni det jag köpte, totalt betalade jag nånstans kring €17 för alla fyra sakerna ihop.
Duokromt nagellack från vår/sommarkollektionen, tror det fanns fyra olika att välja på. Ett lila, ett grönt och ett blått också. Ska visa det mer sen när jag lackat med det, tror det kommer att vara läckert på tånaglarna i sommar.
Färgat läppbalsam,  det ger nästan ingen färg alls utan är extremt skirt. Doftar körsbär, tror jag kommer att trivas med detta.
Mascara, de hade rea på alla mascaror och de kostade bara €3,90/st, svårt att låta bli då även om jag redan har ett alltför stort förråd av oöppnade mascaror... ska nog ta och byta mascara nu faktiskt!
Ögonskugga i användbar neutral ton, nr 118 om ni undrar. Hinner inte swatcha idag dessvärre för ljuset har försvunnit nu när jag skriver detta.

Jo förresten! Ni vet väl att Kiko's webshop nu levererar till oss svenskar? Frakten är något hög, €14 men man kan ju dela med en väninna och dessutom är frakten lägre om man handlar för över €49. Kolla in sidan här. Produkterna är ju inte dyra alls och jag tycker att kvaliteten på det jag provat hittills har varit riktigt bra.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så fina inköp! Blev nyfiken på märket nu. Speciellt ögonskuggan och det färgade läppbalsamet fångade mitt intresse!

Ninni sa...

Ja, nu kan man ju iaf få tag i de här grejorna på nätet.