lördag 19 april 2014

Etude House Collagen Moistfull - utlåtande av provkit

Nu har jag provat det här produkterna från Etude House i några veckor och jag tänkte berätta för er vad jag tycker om dem eftersom de nu börjar ta slut. Är ni nyfikna? 
Gemensamt för de här produkterna är att de doftar väldigt gott, svagt och lite fruktigt på något sätt. Produkterna är dryga och jag är imponerad av att det här lilla kitet räckt så länge. Jag skriver några rader om varje produkt och jag börjar från vänster såsom de sitter i förpackningen:

  • Facial freshner är ett ansiktsvatten i gelform som man får dutta ut på en bomullsrondell. Jag tycker nog bättre om sånna ansiktsvatten som är tunnflytande, men jag tycker om både doften och känslan efteråt. Det känns som om mitt ansikte blir fräschare så funktionen är det inget fel på. 
  • Emulsion är en ansiktskräm som är rätt så tunn i konsistensen, den är inte helt flytande för man får dutta ut den i handen för att sedan smörja sig med den. Den är perfekt som dagkräm frånsett att den inte har något solskydd, vilket jag saknar. Tror kanske att den är en smula för tunn för vinterbruk men just nu passar den mig finemang. 
  • First essence är ett serum som är tunt och fräscht i konsistensen, jag använder det både under emulsion och under enriched cream som jag använder som nattkräm. Det känns att detta serum återfuktar huden jättebra och piggar upp. 
  • Firming eye cream är en rätt så tunn ögonkräm som inte känns fet på huden men återfuktar bra. Kanske lite onödigt att den är parfymerad, men jag är inte känslig så det funkar för mig. Jag gillar verkligen känslan här. 
  • Enriched cream använder jag som nattkräm utanpå serumet first essence. Den är inte så olik emulsion, men kanske något lite kraftigare. 
Jag kan lätt tänka mig att köpa de här produkterna i fullstorlek undantaget ansiktsvattnet som jag inte är så förtjust i konsistensen på. De är otroligt prisvärda! Jag skulle gärna testa en rengöring också från serien. Just nu har jag massa hudvård som står på kö för användning dock samt att jag åker till NY på fredag. Men eftersom jag gillade Collagen Moistfull-serien så mycket så kan jag varmt rekommendera dessa. 

Är ni nyfikna, men inte vill köpa fullstorlek på en gång, så finns det olika kit och även småprover att klicka hem superbilligt på eBay för bara några tior. Där finns även liknande kit som det jag köpte. Jag är verkligen störtförtjust i koreanska produkter och jag har ett annat kit på lager som jag kommer att visa er snart. 


2 kommentarer:

Lotta L sa...

Intressant läsning! Bra att få en liten minirecenssion.
Glad Påsk!

Ninni sa...

Detsamma Lotta!