onsdag 9 april 2014

Praktiska inköp...

Rossman och DM är ju roliga butikskedjor som finns runtom i Tyskland och så även i Berlin. Jag plockade på mig lite smått och gott, mest förbrukningsvaror som ni ser. Nagellacksremover hade jag nästan slut på så jag köpte två dip-in-removers och en vanlig remover i flaska. Den billigaste dip-in-removern kostade €1,95 så det var verkligen budgetprodukter, undrar om den är lika bra som Depends...? Deodoranter, bodylotion och färgglada öronproppar fick det bli också, alltid bra att ha!
Tyskarna har så mycket roliga halstabletter så jag slog till på några askar. Lite godis till barnen köpte jag också och en duschkräm från Biotherm till mannen fick det bli. De kom inte med på bilden. Jo, sen köpte jag något medel för killar som ska göra att grått hår återfår sin färg, min sambo klagar alltid på att han är gråhårig och nu får han testa den. Säg till om ni är nyfikna och vill att han skriver om den produkten sen! Det är inte en hårfärg utan något annat alltså så jag är rätt nyfiken själv på om det funkar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ninni !
Såg din Gammal blogginlägg kolla här http://www.friskme.se/store/category/dolive-h%C3%A5r-hudv%C3%A5rd-186025

Lotta L sa...

Det där medlet lät ju intressant! Bara för killar? Hm..... Min man har inte så mycket grått, inte hans mor heller som fyller åttio i år. Själv undrar jag hur mycket vitt jag har i det grå...
Kul med lite nya halstabletter och deos, sånt som alltid går åt!