tisdag 24 mars 2015

B.O.N - nytt hudvårdsmärke från Sydafrika

I en monter på Daisy Beauty Event kunde man finna det här märket - det heter B.O.N och det kommer från Sydafrika. Jag tänkte att vi skulle titta närmare på det för det här är spännande!
Anti-Ageing Face Cream, här har målet varit att skapa en så naturlig kräm som möjligt och B.O.N säger att de siktat mot att den ska vara lika bra som Cliniques och Clarins krämer (inte ofta ett märke nämner andra märkens namn). Den ska vara effektiv för fasthet, fuktbalans, elasticitet och jämhet samt motverka rynkor. Denna har inte något solskydd, men det ska enligt uppgift komma en sådan dagkräm också snart. Druvkärnolja, nyponolja och avocadoolja samt vitamin E finns i denna samt även bivax och glycerin.

Jag tänker använda denna som nattkräm med start någon gång i nästa vecka. Jag byter nämligen hudvård då och jag kommer att visa er de andra produkterna jag tänker använda som komplement snart.
Liquid Gold heter den här oljan i pumpflaska. Jag råkade fota baksidan av flaskan men det gör inget för där ser man ju vad den är bra till! Som ni ser så ska den hjälpa mot ärr, rynkor, bristningar, ålderstecken och torr hy. Den här oljan ska ge resultat på 28 dagar, den ska inte kännas fet och så är den till 85% bestående av naturliga ingredienser. Man kan använda den både i ansiktet och på kroppen samt även som bad- eller massageolja. Olja från vindruvskärna, nypon- och avocadoolja och vitamin E finns i denna olja.

Jag ska sätta igång och testa denna, jag har redan provsprutat den på armen och kan säga att den inte känns särskilt fet och att den doftar ljuvligt! Jag brukar tycka att många oljor doftar skumt, men denna doftar bara gott och fräscht - lite sådär nyduschat som jag gillar. Bra sprayflaska och man ser hur mycket som är kvar.
Den tredje produkten är en sulfatfri rengöring som är ph-balanserad och allergivänlig. Den heter Moisturising cleanser. Den här tänker jag vänta lite med att prova då jag har två andra rengöringar under test just nu. Så jag får återkomma till den.

Var hittar man nu det här märket? Det vet jag inte ännu faktiskt, men det är sagt att priserna ska vara bra. Jag pratade med Katarina Engelholm som tagit in märket till Sverige och hon hoppas att komma in på hälskostkedjor såsom Life och liknande. Ni får jättegärna hojta om ni ser märket någonstans så lovar jag uppdatera detta inlägg. Jag lovar också att återkomma med vad jag tycker om de här produkterna när jag testat dem ordentligt.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Låter spännande!

Ninni sa...

Ja, jag tror aldrig jag provat något från Sydafrika förut...