torsdag 19 mars 2015

Boots Essentials eye make-up remover gel

I mitt senaste tio tomma-inlägg så såg ni att min ögonsminkremover från Decléor äntligen tog slut, den räckte typ för alltid nästan...  nu tog jag fram den här ur mitt förråd. Det är en remover som kommer från Boots budgetserie Essentials. Den har samma geléaktiga konsistens som Decléor-produkten.

Är den lika bra som Decléors variant då? Nääää! Den här tar inte bort mycket den, den är faktiskt rätt usel. Den är liksom för mesig och det händer inget. Dock så var den extremt billig, tror jag gav sisådär £1,5 för den när jag var på Boots i London så det gör inte så mycket. Tror jag ska ta och beställa mig en riktig remover från Bioderma snart för den är ju den bästa faktiskt... har ni inte testat Biodermas så gör det för sjutton, vet inte hur den funkar på vattenfast mascara men allt annat tar den bort som en dans!

Däremot gillade jag ögon-gelén från Boots Essentials, den känns väldigt svalkande och återfuktande så ser ni den nånstans och inte har för torr hud kring ögonen så tycker jag ni ska slå till.

2 kommentarer:

Minerva sa...

Köpte en från Avene (på den där Popupsalen som du tipsade om)och den är toppenbra, åtminstone på ögonsmink som inte är vattenfast. Den är också lätt att dosera eftersom den är lite geleaktig, och dryg till tusen!

Ninni sa...

Vad bra! Ja, den rean var verkligen toppen!