fredag 6 mars 2015

Bourjois Silk Edition Compact Powder

Häromsistens lade jag en order från Asos. Jag beställde tre produkter. Den sak jag egentligen hade bespetsat mig på var det omtalade pudret Healthy Balance Powder som de brittiska skönhetsbloggerskorna hyllar. Jag är väldigt förtjust i puderdosor nämligen. Men där gick jag tyvärr bet för min nyans var slut och jag fick pengarna tillbaka. Kanske hade jag väntat med hela ordern om jag hade vetat det. Nåväl, det pudret kan jag köpa senare och märket finns även hos t ex Feelunique.

Den andra produkten jag köpte var de där regnbågsfärgade skorna jag skrev om för ett tag sedan, visade dem här. Idag tänkte jag visa er den tredje grejen jag köpte (eller andra egentligen då) och det är ett annat puder från Bourjois som heter Silk Edition.
Detta är en hyfsat ny produkt. Pudret ska jämna ut, göra huden matt i åtta timmar och ha en silkig textur.
Förpackningen är lite speciell, spegeln går att vända runt. Lite onödig detalj, men rätt kul. Jag tänkte swatcha för er, men faktum är att pudret överhuvudtaget inte syns på huden så det var ingen idé. Men det är ju det som är vitsen med ett puder - att det inte syns!
Bourjois Silk Edition Compact Powder finns i åtta nyanser och jag valde Beige Doré. Det kostar drygt en hundralapp hos Asos eller Feeluniqe. Himla prisvärt märket tycker jag!

Kuriosa: Visste ni att Bourjois äger Chanel? Man kan ju lätt tro att det vore tvärtom...

1 kommentar:

Kerstin sa...

Det ska bli himla spännande att höra vad du tycker om denna! Bourjois är minsann inte så dumt.