lördag 28 mars 2015

Kiko - 215 Midnight Blue

Strax efter påsk åker jag och familjen på en långweekend till Berlin. Jag var där förra året med jobbet på en resa vi vunnit i en tävling och jag fick definitivt mersmak. Har ni inte varit i Berlin så åk dit, där finns massor att se och bra shopping till humana priser! Kanske välja det framför att besöka London för tionde gången? Det tar dessutom bara drygt en timme med flyget från Göteborg och flygplatsen ligger nära staden så det går fort att ta sig in. Eftersom min sambo fyller 50 i maj så har jag bjudit dit honom och barnen denna gången för att fira det, en rätt bra 50-årspresent tycker jag själv. Jag lovar skriva mer om resan sen och visa bilder. 
Kiko är ett italienskt märke, men de har även butiker i andra länder i Europa, bl a i det stora rosa Alexa shoppingcenter i Berlin. Vi kommer att bo på gångavstånd därifrån, wihoo! Eftersom jag är så sugen på att shoppa Kiko så tog jag fram en gammal goding häromdagen, nämligen blågrå Water Eyeshadow i nyansen Midnight Blue som jag köpte när jag var i England 2013. Eftersom jag har så himla många ögonskuggor så har jag inte använt denna så mycket, den är fortfarande nästan i nyskick trots att den är urläcker! Har ni ingen resa på gång till ett land som har Kikobutik så kan ni shoppa Kiko här. De har på sistone sänkt frakten så den är inte så blodig längre även om euron gått upp en smula.
Jag matchade Kikoskuggan med en champagnefärgad skugga från Bobbi Brown som heter just Champagne, den kan ni titta närmare på här. Den framkommer inte på bild för den är så diskret. Mascaran kommer även den från Kiko och den har jag skrivit om här. Den mascaran går att lägga i flera lager för en maffigare volym, men den här sminkningen hade jag på jobbet så jag mesade lite.
Läppglanset är det nya Long Last Glosswear från Clinique i nyansen Chrystallized, det är nästintill ofärgat med skimmer. Jag använde Yves Rochers Youthful Glow Foundation den där dagen samt mitt nya puder från By Terry. Jag har inte photoshoppat bilden för det vet jag inte ens hur man gör, så ni ser att resultatet på huden blir fint med den kombinationen av foundation och puder. Jag är mycket nöjd med dessa produkter.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Ursnyggt! Och vad härligt det låter med Berlin :)

Lackert sa...

Jätte snyggt! Hoppas att ni får en trevlig resa