onsdag 4 mars 2015

Lite nya eBay-tips

eBay är ju en djungel och det finns massor av bra och dåliga, dyra och billiga grejor att köpa där. Idag tänkte jag visa er tre av mina senaste köp. 
Det första köpet är kanske inte så kul, men väl praktiskt. Jag behövde en spolformad borste för att forma mina ögonbryn. Hittade tio stycken för under sju kronor. De här är inte bara bra till brynen utan även om du t ex vill låna ut din mascara till din kompis utan att få någon annans bakterier.

För att hitta, sök på: 10 X Beauty Disposable Eyes Lash Mascara Wands Brush
Sen har jag ju en favoritsäljare av Sydkoreanska produkter och det är iamlove-shop, de har massa kul produkter, bra priser, gratis frakt och så får man alltid prover på köpet. Jag älskar ju Innisfree-handkrämerna och började få slut på min tub så jag köpte en ny med annan doft (har inte testat just denna ännu). Denna kostade mig strax under en femtiolapp och så fick jag tre prover på köpet.
Sen får ni nästan gissa vad detta är innan ni läser vidare....

Äsch, jag berättar. Detta är en glasögonputsare. Jag brukar sitta i soffan framför teven på kvällarna och irritera mig på att glasögonen blir flottiga på bara några minuter. Jag har oftast smort in fejset så det är därför. Vanliga näsdukar gör inte ordentligt rent så jag brukar tvätta glasögonen i badrummet flera gånger per kväll. Men den här putsaren tar faktiskt bort riktigt bra! Och vet ni vad den kostade? Jo, inte ens sju kronor. Så man skulle lätt kunna ha en sån i handväskan och på skrivbordet också... den blir kanske ofräsch efter ett tag, men det gör ju inget för då köper jag en ny.

För att hitta, sök på: Sun Glasses Eyeglass Microfiber Brush Cleaner

Jag skulle bli väldigt glad för lite goa eBay-tips så har ni handlat något på sistone - skriv i kommentarerna så är ni snälla!

2 kommentarer:

Minerva sa...

Den där glasögonputsaren var ju helfrän! Har inte handlat på länge på eBay, börjar känna lite abstinens, det värsta är ju bara att förråden är rätt så välfyllda redan!

Ninni sa...

Jag vet... man har ju nästan allt redan och ändå vill man shoppa! Märkligt hur vi fungerar.