torsdag 26 mars 2015

Yves Rocher Intense Kajal 100%

Nyligen lanserade Yves Rocher de här kajalpennorna. De ska ska ge perfekt täckning enligt hemsidan, dessa är limited-edition och de finns i sex olika nyanser varav jag fick hem två i senaste pressutskicket. Jag fick tealfärgade Vert de Cobalt och så fick jag en svart som heter Noir Carbonne.
Jag är lite skeptisk till dessa. Den svarta har bra pigment medan den tealfärgade är betydligt sämre i pigmenteringen som ni ser, jag har försökt måla så intensivt jag kan. Dessutom går ju inte dessa att vässa utan blir mer trubbiga ju mer man använder dem. Jag målade först på armen och sen lät jag dem torka innan jag gnuggade lite med fingret, och se nedan, de sitter ju inte särskilt bra.
Det blev nästan inget kvar och då gnuggade jag inte mycket alls. De kostar 119:-/st och tyvärr tycker jag ni ska spara era pengar här. Yves Rocher gör jättemånga bra och otroligt prisvärda produkter och är ett av mina favoritmärken men dessa tillhör tyvärr inte den skaran.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har jag provat och de var verkligen dåliga! Den svarta gick lätt att måla med även om linjen blev tjock. Den gröna blev det nästan inget av hur jag ön tryckte så jag använde den som ögonskugga istället. Tre timmar senare var jag grå under ögonen och hade knappt något av det gröna kvar. YR brukar göra bra produkter men dessa var kass!