torsdag 5 mars 2015

Piffiga och praktiska produkter från Apoliva

Apoteket hade en monter på Daisy Beauty Expo som ägde rum i januari. Jag fick med mig några produkter från Apoliva hem. Första intrycket är att förpackningarna är superfina! Sådär gammaldags apoteksaktiga. De här sakerna fick jag:

  • Fotfil med inbyggd minifil, 119:-
  • Hud & nagelolja, 79:-/ 10 ml.
  • Fotsalva, 89:-/60 ml
Jag är lite besviken på att oljan doftar lavendel som jag har så svårt för, jag har dock hört andra berätta att den är fenomenal. Den innehåller vitamin E och myrra som ska vara helt fantastiskt så om du gillar doften och behöver en bra olja kan detta vara för dig. 

De andra två produkterna är dock helt i min smak! Se här:

Fotfilen har två sidor, en grövre med upphöjda delar (se översta bilden) och en lite mindre grov sida. Den känns hygienisk och går lätt att göra rent. I änden på filen sitter en mindre fil instucken. Den kan man använda till tårna och annat finlir. Filen har en lite gummiaktig yta på handtaget för bra grepp. Bra fil!
Fotkrämen är heeelt ljuvlig! Den doftar citronpaj, ni vet sådär härligt som Sukis lemongrasscleanser doftar. Jag väljer att bara smörja hälarna och de delar av fötterna som är lite hårdare med den för den är otroligt fet. Precis vad mina hälar behöver just nu (har misskött mina fötter under vintern men ska skärpa mig nu). Även denna innehåller lavendel, men här känns inte doften ett dugg utan den doftar otroligt gott bara av citron i min näsa. Mums, vill nästan äta den! Dessutom pryder ju den fina burken sängbordet så jag har den gärna framme.

Inga kommentarer: