tisdag 17 mars 2015

Tio tomma


  • Decléor Aroma Cleanse eye make up remover gel, den här har räckt otrooligt länge. Lite för länge faktiskt för jag gillar ju att prova nytt. Men den var bra, tog bort sminkrester alldeles utmärkt. Kanske att jag gillar helt flytande varianter lite bättre (läs Bioderma). Jag är inte säker på att denna finns kvar i Decléor sortiment... det finns dock en liknande för vattenfast mascara men det var inte denna. 
  • Yves Rocher Redberries handsoap, helt ok handtvål, kanske inte den som räckte längst eller var mest vårdande, men ok. 
  • Treaclemoon The Raspberry kiss, bodylotion. Ganska tunn lotion med doft av hallon, tror jag ska spara flaskan för man kan alltid behöva en pumpflaska i den här storleken. Tror jag köpte denna i Tyskland. 
  • Liliputz 3in1, denna ska vara både schampoo, duschkräm och något mer som jag inte fattar, det heter pflegespülung på tyska och pflege betyder vård och spülung betyder sköljning... är det någon av er som fattar??? Nåja, den har iaf bott i min gymnecessär och tjänstgjort som duschkräm. Den var som en gele som mest försvann mellan fingarna, inte så bra alltså även om den doftade lite åt godishållet.
  • Peter Thomas Roth mega-rich shampoo, ett vanligt schampoo och jag förstår inte vad det var för mega-rich med detta. Denna tuben har också bott i min gymnecessär.


  • Calvin Klein Sheer Beauty, doft i rollerballförpackning. Fick denna för att jag är trogen prenumerant på tidningen Daisy Beauty, har aldrig varit med om att en tidning belönat mig för något sånt tidigare - bra! Dessutom gillade jag ju doften eftersom jag lyckats göra slut på den. En lätt och fräsch doft och jag kan lätt tänka mig att köpa mig en flaska! Måste bara göra slut på lite andra dofter först för jag har inte plats för fler...
  • NYX Stay matte but not flat powder foundation, jag gillar verkligen sånna här foundations i fast puderform, så himla lätta och snabba att applicera. På slutet så bodde denna också i min gymnecessär men nu var den nästan slut och började kännas sunkig så jag bytte ut den. Men kan lätt tänka mig att köpa denna igen. 
  • NYX Butter gloss i nyansen Tiramisu, har ni inte testat några av dessa butter gloss så gör det! De är underbara, doftar vaniljkola och känns som läppcerat. Jag har ett till sånt här redan...
  • Caudalíe Hand and nail cream, skön lagom fet handkräm med apelsindoft. Trevlig! 
  • Eos läppcerat i Tangerine, jag älskar Eos-ceraten, men detta var nog det jag gillat minst pga doften. Men jag ogillade det inte direkt så jag har faktiskt gjort slut på det. 

Ifall ni ville se nyansen på NYX-foundationen, nr 06 medium beige var min nyans.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lilliputz är ju en barnserie, brukar köpa den till Harald! Men även vuxna kan ju gilla draken! Pflegespülung torde betyda balsam. Kram C

Ninni sa...

Ja, jag är ju lite barnslig du vet... haha. Balsam skulle denna tunna glidiga gelé aldrig funka till, det kan jag säga med en gång.

beautylana sa...

Haha du är så rolig - så dålig är den inte (EOS);-)
Gillar faktiskt inte Caudalie handkräm - apelsin är apelsin, men inte lika apelsin för mig...!