onsdag 25 mars 2015

Till test: Medik8

På Daisy Beauty Expo fick vi vara med om något så spännande som en Sverigelansering av ett nytt hudvårdsmärke! Det är Kraft som lanserar detta i Sverige och jag gick på en föreläsning om märket. Det här ska inte vara vilka produkter som helst utan riktigt high tech och det ligger mycket forskning bakom. Just nu är min hud blek och riktigt glåmig och har inte så mycket lyster så jag hoppas detta är lösningen. Ja och så kanske lite solljus också förstås! 

Medik8 jobbar mycket med vitaminer mot t ex akne samt har produkter som både ska verka förebyggande mot rynkor och även minska de rynkor vi redan fått. Märket finns bara att köpa på salonger här i Sverige och på dessa salonger kan man boka peeling på olika nivåer mm. Behandlingarna finns inte bara för ansiktet utan även för händer och rygg mm. Vissa av produkterna behöver vara riktigt färska så man blandar dem precis innan användning för bästa effekt. 
Vi fick med oss varsitt kit med fem olika små flaskor av magiska droppar. Vissa av produkterna ska användas försiktigt för de ska tydligen vara väldigt verksamma så jag får läsa på ordentligt innan jag börjar prova här. Från vänster:

  • CE-Tetra, ett vitamin C antioxidantserum som ska öka hudens elasticitet och reducera pigmentsfläckar. 
  • Red Alert Serum, ska lugna huden och motverka hudreaktioner samt eliminera brustna blodkärl. 
  • Retinol Eye TR, ett ögonserum för nattbruk som ska stimulera kollagen och minska linjer och rynkor. 
  • Retinol 3 TR, nattserum som ska motverka rynkor och fina linjer. 
  • Hydr8, ett 24-timmarsserum som tillför fukt.  


Jag fick även med mig en dagkräm från Medik8 i fullstorlek. Den heter Hydr8 Day 360 och den ska motverka hudens åldrande med hjälp av vitamin C, ectoin (?) och fuktgivande magneter. Låter väldigt spännande och annorlunda! Krämen har föredömligt nog spf30. Jag har ingen nattkräm hemma från märket så jag kommer att använda den kräm jag visade i gårdagens inlägg över natten framöver.
Himla bra med pumpflaska och jag är otroligt nyfiken på hur min hud ska reagera på de här produkterna. Provkitet tror jag inte går att köpa, men dagkrämen kostar 695:- för 50 ml så det är inte oöverkomligt faktiskt!

Inga kommentarer: