onsdag 29 april 2015

Eftermiddag med OPI & Co

Igår var jag medbjuden av käraste Skimmerskuggan på inte mindre än två bloggevent hos företag jag inte haft kontakt med tidigare - så spännande med nya bekantskaper! Det andra eventet får ni läsa om i ett senare inlägg men det första eventet hölls av GoodPR som har bl a nagellacksmärket OPI. De hade inte mindre än tre nya kollektioner att visa. Ovan ser ni prover på Color Paints, en kollektion som riktar sig mot nail art. Jag fick med mig kollektionen hem och den förtjänar ett helt eget inlägg som kommer snart i en blogg nära dig!
På bilden ser ni den nya Brights-kollektionen. Brights lanseras tydligen varje år med vissa variationer. I år lanseras nio lack varav de sex på bilden är nya om jag förstått det hela rätt, tre neonfärgade lack kommer också som funnits tidigare. Helst ska man lägga ett vitt baslack först och toppa med dessa för att färgerna ska poppa ordentligt. Brights lanseras i maj månad och lacken kostar 150:-/st.
 En liten tjuvtitt på Color Paints, nedan ser ni ett exempel på hur lacken kan se ut.
 Kommer snart här i bloggen alltså - lacken är urfina och kan användas på många sätt.
Coca-Colaflaskan, som är designad av en svensk man som hette Alexander Samuelson, fyller 100 år i år. I samarbete med dryckesmärket så lanserar OPI två nya lack. På bilden ser ni Centennial Celebration och Visions of Georgia Green. Dessa lanseras i juni.
Dessa två lack är ganska skira och detta är tre lager. Jag tycker de är jättefina, jag tror inte jag äger något lack som liknar det gröna sedan tidigare faktiskt, tänk vad fint på tånaglarna i sommar ihop med ett par fina sandaletter! 
Vi fick även titta på superfina penslar, dessa kommer från Jacks Beauty Line, ett tyskt märke som har 17 penslar i sortimentet. De är handmålade i glada färger och skaften är tillverkade i återvunnet trä. Ingen borste är exakt lik någon annan. Borsten är vegetariska (kan man säga så?) samt i gethår, lite olika från borste till borste. Priser mellan 145 och 590:- och finns att köpa hos utvalda salonger.
Detta är något så exotiskt som ett isländsk märke, det heter Sóley organics. Vissa av produkterna innehåller aska från vulkanutbrottet på Eyjafjallajökull som ägde rum häromåret. märkets produkter är certifierade som ekologiska. Jag fick hem en liten burk med peelingkräm därifrån som jag ska prova snart. Märket har allt från hud- och kroppsvård till hårvård.
Nashi är ett annat märke jag inte provat, fick med mig en hårspray därifrån och får återkomma till den.

Det var en jättetrevlig eftermiddag och så roligt att både träffa mina medbloggerskor och Ulrica och hennes kollegor på GoodPR.

6 kommentarer:

Minerva sa...

Ser verkligen fram emot dina omdömen!Intressanta grejer!

Ninni sa...

Japp, lackinlägg kommer på fredag!

Kerstin sa...

Det var verkligen en trevlig eftermiddag och kväll :)

Ninni sa...

Jaaa! 😄

Lotta L sa...

Color Paints ser väldigt läckert ut! Har dåliga naglar igen för jag har slarvat med olja, så jag har inte haft lack på ett bra tag. Men sådana fina lack gör att man blir sugen!

Ninni sa...

Jag vet, jag är aldrig ihärdig nog för att få ordning på naglarna... suck.