torsdag 2 april 2015

Testar de nya POP-läppstiften från Clinique för fullt!

Alltså jag är helt tagen av de nya läppstiften från Clinique, jag har nog aldrig använt läppstift som är så sköna på läpparna och som sitter så bra - jag menar det! Om alla läppstift var såhär bra så skulle jag nog skippa läppglans helt. Denna veckan har jag testat mig igenom flera av nyanserna. Jag har gjort det till lite av en sport att prova nya nyanser varje gång jag går ut genom dörren. Här ser ni några som jag provat denna veckan. 
Punch Pop
 Punch Pop igen bara för att det är så nedra snyggt!
  Och så lite Plum Pop på det.
 Ja, vi tar väl en Plum Pop till, ser ni vad snyggt!
 Sen har vi Sweet Pop. 
 Love Pop, lite mer sofistikierat. 
 Och så Love Pop framifrån. 
Och slutligen lite Sweet Pop, kanske lite Barbie, men fortfarande fint!

Hoppas nu inte jag blandade ihop nyanserna för er... råkade lägga dem i oordning på skrivbordet nämligen och de ser inte alltid exakt likadana ut i hylsan som på läpparna... faktum är att jag kan tänka mig att bära varenda en av de sexton nyanserna. Håll utkik efter dessa - de lanseras i maj och kostar 235:-/st. 

Usch denna veckan var tuff på jobbet, alldeles för mycket att göra och nu är jag trött i axlar och rygg. Jag gillar mitt jobb (är administratör) men denna veckan var det jobbigt. Ikväll ska jag och sambon ut och ta en bit mat och ett glas gott rött - för det är jag värd! Ska nog prova ytterligare en nyans på läppstift kvällen till ära. Glad Påsk på er, hoppas ni får en härlig helg! Ni som är lediga - njut! 

3 kommentarer:

Minerva sa...

Glad påsk! Såå härligt med en långhelg!

Lackert sa...

Många snygga nyanser! Glad Påsk

Kerstin sa...

Så himla många snygga färger!